luni, 6 iunie 2011

Berea, un mare ajutor in gospodarie

Berea, un mare ajutor in gospodarie
Berea, un mare ajutor in gospodarie În afara faptului că îţi potolește setea, berea poate fi utilizată și pentru treburile casnice. Incredibil, dar face ca nou mobilierul din lemn și ajută chiar la creșterea ierbii.

Soluţiile pentru curăţarea mobilierului din lemn sunt scumpe și uneori chiar dăunătoare. Înlocuitorul ideal al acestora este berea, pentru că poate curăţa suprafeţele la fel de eficient. Pune puţină bere blondă pe o cârpă și apoi șterge mobilierul. Așteaptă câteva minute, după care șterge din nou suprafaţa cu o cârpă curată și uscată. Vei vedea cum lemnul va arăta la fel de bine ca și atunci când ai fi folosit produse speciale. În plus, mobila va avea un luciu aparte.

Scoate petele de cafea

Berea este eficientă și atunci când trebuie să scoţi diferite pete de pe covor. Cu ajutorul acesteia poţi înlătura foarte ușor urmele de cafea sau ceai. Toarnă puţină bere pe zona respectivă, las-o să acţioneze timp de câteva minute, după care, cu ajutorul unei perii, freacă ușor pata până când dispare. De asemenea, berea este la fel de eficientă și în eliminarea petelor de cafea sau ceai de pe ţesături. Utilizează același procedeu pentru a curăţa hainele. Ai grijă totuși să înlocuiești peria cu o cârpă moale, pentru a nu strica articolele vestimentare.

Bună și în grădină

Berea poate fi considerată un veritabil îngrășământ pentru iarbă. Dacă pe gazon au apărut pete maronii, toarnă puţină bere. Prin conţinutul său de zahăr și substanţe nutritive, ajută la dezvoltarea mai rapidă a ierbii. De asemenea, frunzele plantelor din grădină sau din ghivecele din balcon spălate cu bere vor avea o culoare vie.

Autor: Ziarul ring
Sursa: www.ziarulring.ro  Luni, 6 Iunie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu