sâmbătă, 23 iulie 2011

Portocaliul crește apetitul sexual

 Portocaliul crește apetitul sexual
Portocaliul crește apetitul sexual Culorile pot avea puteri vindecătoare și vă pot influenţa organismul în bine. Specialiștii revistei “Libertatea pentru femei” vă arată în ce nuanţe trebuie să vă vopsiţi căminul sau în ce paletă coloristică să vă alegeţi hainele ca să vă bucuraţi de o sănătate de fier.

Roșul stimulează sistemul nervos, circulaţia sangvină, inima și e indicat celor care suferă de anemii. Pacienţii cu diverse inflamaţii sau cu hemoragii ar trebui să se ferească însă de această culoare când boala devine acută.
Albastrul stimulează rinichii și oprește procesele inflamatorii sau hemoragiile. Este bine să fie folosit vara și ocolit iarna, întrucât dă senzaţia de răcoare. Este indicat în infecţii ale gâtului, în hipertiroidie, constipaţie, răceli, sinuzite, otite, stres, nervozitate, reumatism și spasme musculare. În plan psihic, poate ajuta la rezolvarea problemelor de limbaj la copii sau poate diminua teama de a vorbi în public la adulţi.
Verdele e vasodilatator și relaxant. Ajută în curele de slăbire și controlează sistemul muscular. Verdele închis e antiinfecţios, antiseptic și regenerează ţesuturile.
Rozul stimulează circulaţia și eliminarea toxinelor din sânge și întărește vasele sangvine și arterele.
Galbenul are efect detoxifiant și readuce optimismul. Asigură buna funcţionare a stomacului, a splinei, a ficatului, a intestinelor și a sistemului limfatic. Persoanele supraponderale ar trebui să-l evite, pentru că poate favoriza îngrășarea.
Portocaliul e energizant și ajută la arderea grăsimilor. Stimulează activitatea rinichilor și a plămânilor și crește apetitul sexual. În varianta pastelată, aduce echilibru interior. Este indicat și în caz de astm, bronșite și alte afecţiuni pulmonare.





Autor: Libertatea
Sursa: www.libertatea.ro  Vineri, 22 Iulie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu