luni, 22 august 2011

Culori calde pentru sezonul rece

 Culori calde pentru sezonul rece
Culori calde pentru sezonul rece Pentru a face zilele de iarnă petrecute în casă cât mai plăcute, decorează-ţi camerele cu materiale moi şi călduroase.

Blana artificială ori naturală, păturile din lână şi covoarele cu fire lungi sunt în topul preferinţelor în acest sezon.

Pentru o ambianţă perfectă, nu uita să multiplici sursele de lumină. Ţine cont de aceste coordonate şi lasă-ţi imaginaţia să facă restul.

Huse din tricot

Un scaun din lemn devine mult mai confortabil dacă este îmbrăcat într-o husă de tricot. Poţi să o cumperi sau să o faci chiar tu cu andrelele.

Tot de efect, dar mult mai simplu, este să îmbraci pernele în huse tricotate.

Ţesături naturale

În locul clasicelor suporturi pentru farfurie (din bambus sau din materiale plastice), poţi decupa din fetru dreptunghiuri sau forme ovale. Efectul este garantat dacă alegi materiale în contrast cu vesela.

Materiale călduroase

Draperia groasă de la fereastră te ajută să faci economii la întreţinere. Pe lângă asta, este şi un element decorativ spectaculos.

Piele artificială

De oaie sau de vacă, imitaţia de piele poate fi folosită să-ţi acoperi canapeaua şi patul sau sub formă de covor. Adaugă un pled şi perne fantezie în aceleaşi tonuri sau culori.


Sursa: Click pentru femei  21 Noiembrie 2010

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu