joi, 18 august 2011

Numele îţi influenţează destinul

 Numele îţi influenţează destinul
Numele îţi influenţează destinul Încă din vremuri străvechi, șamanii și alţi mistici foloseau numerele pentru a-și înţelege menirea în viaţă. Acum poţi afla și tu ce ascunde cifra numelui tău și care-ţi sunt atuurile.
Pentru a găsi cifra care te definește, trebuie doar să notezi în dreptul fiecărei litere a numelui tău complet acea cifră care îi corespunde conform tabelului alăturat. Scoate din calcul însă poreclele sau numele obţinut în urma căsătoriei.
După ce faci suma tuturor valorilor (ca în caseta de mai sus) vei obţine un număr format din două sau trei cifre pe care le aduni între ele. Tocmai ai aflat numărul destinului. Acesta reprezintă calea pe care o vei urma pentru a-ţi atinge scopul în viaţă. În funcţie de valorile pe care le aduni poţi afla și numărul personalităţii sau al sufletului. Dacă aduni numerele corespunzătoare vocalelor numelui tău întreg, afli numărul sufletului. El îţi dezvăluie motivaţiile și dorinţele cele mai ascunse. Numărul personalităţii îl găsești adunând valorile consoanelor și-ţi arată modul în care te exprimi și cum te percep ceilalţi. Iată ce spune fiecare cifră despre tine:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z
De exemplu, dacă luăm numele Irina Radu, numerele fiecărei litere vor arăta astfel:
I R I   N A   R A D U
9 9 9  5 1   9 1 4  3
1 -  Viaţa ta se află sub semnul ambiţiei. Îţi urmezi cu mult curaj idealurile și tinzi să obţii cât mai multă independenţă. Îi inspiri pe mulţi dintre cunoscuţii tăi, îţi place să conduci și să inventezi, pentru că știi cum să abordezi o problemă în mod original și creativ. Cauţi mereu oportunităţi noi, respingând căile bătătorite și rutina.

2 - Cifra care exprimă dualitatea și înclinaţia către empatie. Lucrezi foarte bine cu cei din jurul tău. Găsești mereu o modalitate de a fi diplomată. Ești atrasă de o meserie artistică sau de mediator. Ești mereu alături de prieteni cu un sfat și îi ajuţi să treacă peste conflicte.

3  - Ai abilitatea de a te exprima cu ușurinţă și de a aduce bucuria de a trăi celor din jurul tău. Puterea ta este imaginaţia, pe care o poţi pune în folosul celor din jur, lucrând în domeniul vânzărilor sau în divertisment.

- Dăruiești stabilitate în viaţa celorlalţi, precum și în profesie, datorită îndemânării în organizare și capacităţii de
a prevedea problemele. Ești omul pe care oricine se poate baza, pentru că îţi place să menţii durabilitatea lucrurilor
în care te implici.

- Îţi place să explorezi și să comunici. De fapt, poţi comunica ușor. Te adaptezi la schimbări, convingi fără nicio dificultate pe cei din jurul tău și obţii tot ceea ce-ţi dorești. În orice situaţie, ai capacitatea de a analiza lucrurile cu isteţime.

6 - Aduci pacea și armonia printre cunoscuţi. Îţi place săţi asumi responsabilităţi și să-ţi exprimi iubirea. ?i se potrivesc
profesiile de profesor sau artist. Deschisă și cinstită, îţi dorești o familie unită și armonioasă.

7 - Intuiţia este cea mai mare calitate a ta. Ai tendinţa să te dezvolţi mai mult pe plan personal. Cauţi adevărurile ascunse de natură știinţifică, filosofică sau religioasă. Profesional, îţi place să lucrezi singură, într-un ritm propriu.

8 - Deși ești pesimistă, reușești întotdeauna, datorită hotărârii cu care îţi urmezi scopurile materiale. Cauţi să acumulezi cât mai mult din punct de vedere material și să deţii controlul. Citești bine oamenii, ceea ce te va ajuta și în profesia aleasă.

9 - Viaţa îţi este influenţată de compasiune și înţelegere. Loială, independentă, acţionezi sub imboldul momentului. Îţi place să oferi ajutor celorlalţi. Ești înzestrată cu talent artistic și imaginaţie.

Autor: Click pentru femei
Sursa: www.clickpentrufemei.ro  Marti, 16 August 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu