miercuri, 19 octombrie 2011

Află care este cel mai murdar loc din frigider

 Află care este cel mai murdar loc din frigider
Află care este cel mai murdar loc din frigider Sertarul în care se ţin salata și celelalte legume poate conţine bacterii care depășesc chiar și de 750 limita de siguranţă, se arată într-o cercetare recentă.
După ce au analizat probe din mai mult de 30 de frigidere, rezultatele au arătat că se găsesc în medie 7.850 de bacterii pe centimetrul pătrat în frigider, în timp ce recomandările Comisiei Europene nu ar trebui să depășescă limita de 10 bacterii pe centrimetrul pătrat.
,,Scopul frigiderului este de a păstra în condiţii de siguranţă alimentele pe care urmează să le consumăm și să minimizăm riscurile de apariţie a bacteriilor sau mucegaiurilor. Curăţarea regulată a frigiderului și temperaturile scăzute vor împiedica într-o anumită măsură dezvoltarea coloniilor de bacterii”, a precizat Paul McDonnell, membru ,,Microban Europa”, din Staffordshire, Anglia.
Chiar dacă unele persoane scot alimentele și curăţă regulat frigiderul, specialiștii de la ,,Microban Europa” susţin că nu este îndeajuns.
Sertarul unde sunt depozitate legumele trebuie spălat și clătit mai des decât restul suprafeţelor din frigider.  

Autor: Click sanatate
Sursa: www.clicksanatate.ro  Miercuri, 19 Octombrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu