miercuri, 19 octombrie 2011

Ce spun ochii despre sufletul tău

Ce spun ochii despre sufletul tău
Ce spun ochii despre sufletul tău S-a demonstrat știinţific. Studiile antropologice arată că pigmentul care oferă culoarea ochilor este foarte sărac în cazul unor tipologii comportamentale și mai abundent în altele. Iată cum se reflectă acest lucru în cazul tău.
Ochi verzi - lupţi pentru carieră
Ai o minte ascuţită, extrem de inteligentă și diplomată, reușești să găsești soluţii unice în orice problemă. Ești extrem de isteaţă, seducătoare, convingătoare, chiar șireată în relaţiile cu cei din jur când îţi urmărești propriul interes. Aspiri spre o carieră impresionantă în domeniul care te pasionează și ești capabilă să vii întotdeauna cu idei noi, potrivite, care te ajută să urci în ierarhie. În sentimente ești nehotărâtă, motiv pentru care te afli într-o permanentă căutare a sufletului pereche.
Ochi albaștri - ești familistă convinsă
Ai tendinţa de a depinde de alte persoane, dar îţi este destul de greu să-ţi lărgești grupul de prieteni. Ești o fire calmă, caldă, cu un suflet pe care ţi-l dăruiești în totalitate familiei. Lupta pentru câștigurile financiare, pentru tine, este de fapt o luptă continuă pentru asigurarea unui trai mai bun copiilor și celor cu care convieţuișeti, nicidecum pentru afirmarea personală. Ești familistă convinsă, iar profesia o treci pe locul doi.
Ochi negri - vrei bani, dragoste și faimă cu orice preţ
Ai un caracter foarte puternic. În situaţii limită, ești în stare să creezi tot felul de scenarii bizare pe care să le pui în practică. În ciuda atitudinii distante și idealiste, ai și o părticică de sensibilitate, o slăbiciune pe care reușești să o afișezi mai mult în prezenţa familiei și a celor dragi sufletului tău. La nevoie, însă, mergi la intimidare, fie și cu preţul lacrimilor. Și totuși, nu-ţi este prea greu să atingi idealul. Ești capabilă de orice pentru a-i stârni interesul bărbatului vieţii tale, pentru a obţine bani și faimă.
Ochi căprui - nu poţi spune NU
Ești foarte prietenoasă, ajutătoare, însetată de studiu și cunoaștere. Muncești mult și privești cu compasiune spre cei fără posibilităţi. Te oferi să ajuţi implicându-te în diverse proiecte sociale, faci donaţii atunci când îţi permiţi și răspunzi afirmativ de fiecare dată când cineva aflat în dificultate îţi solicită sprijinul. Aproape că nu poţi spune NU. Ești o prietenă onestă, loială, pe care se pot baza toţi cei din preajma ta. Lupţi pentru succesul profesional, în detrimentul celui sentimental.

Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Sambata, 8 Octombrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu