duminică, 23 octombrie 2011

Cum sa-ti pastrezi hainele intr-o stare buna

 Cum sa-ti pastrezi hainele intr-o stare buna
Cum sa-ti pastrezi hainele intr-o stare buna Nu numai ca sa faci economie cumparand mai putine haine, ci maiales ca sa nu te desparti inainte de vreme de acele lucruri preferate care te fac sa te simti bine
PULOVERELE STRAMTE POT REVENI IN FORMA: umple o jumatate de lighean cu apa calduta, adauga mult balsam de par si lasa puloverul la inmuiat peste noapte.
PANTALONI NEGRI DECOLORATI? Dupa ce ii speli, adauga o cana de cafea tare in apa de limpezire. Func_ioneaza!
VIN ROSU PE CAMASA ALBA? Sterge prin tamponare pentru a elimina excesul, pune-o in apa si toarna multa sare. Dupa ce sarea se face roz, toarna incet apa fierbinte pe pata.
INMOAIE PANTOFII DIN PIELE DE CAPRIOARA: perie-i cu pusin suc de lamaie, apoi tine-i cateva secunde deasupra unui vas aburind.
ELIMINA MIROSUL de deodorant din haine prin inmuiatul intr-un vas cu apa si cu 3-4 aspirine dizolvate in ea. Dupa cateva ore vor fi ca noi.
PENTRU HAINELE DE UN ALB SCLIPITOR, arunca totul in masina cu o lingura de detergent pentru eliminarea petelor plus detergentul pe care il folosesti de obicei. Lasa masina sa se umple, apoi opreste-o si las-o asa peste noapte. De dimineata, porneste ciclul de unde a ramas.
2 moduri de a calca perfect (pas-cu-pas)
Pentru a putea purta o camasa minunat incre_ita sau a salva o pereche de pantaloni care arata ca si cum ai fi dormit in ei, trebuie sa stii:
CAMASILE. Verifica fierul de calcat, sa nu aiba talpa murdara, si calca strict in ordinea: guler, umeri, mansete, maneci incepand cu deschiderile si, la final, pieptii si spatele.
PANTALONII. Intoarce-i pe dos si calca buzunarele, pentru a evita imprimarea lor in material. Intoarce-i pe fata si calca linia taliei, apoi impatureste-i pe lungime, aliniaza cusaturile, si calca fiecare picior, intai interiorul, apoi exteriorul.

Autor: Avantaje
Sursa: www.avantaje.ro  Duminica, 23 Octombrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu