vineri, 25 noiembrie 2011

Black Friday in reteaua eMAG si Flanco va aduce reduceri de pana la 60%

 Black Friday in reteaua eMAG si Flanco va aduce reduceri de pana la 60%
Black Friday in reteaua eMAG si Flanco va aduce reduceri de pana la 60% Inspirati de un eveniment de shopping cunoscut la nivel mondial, magazinul online eMAG si retailerul Flanco ofera reduceri de pana la 60% la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, dar si muzica, filme sau jucarii, in ultima vineri din noiembrie, anunta acestia intr-un comunicat.

Actiunea celor doua companii se va desfasura pe parcursul a trei zile. “Am pregatit un stoc de peste 30.000 de produse si ne asteptam ca acest eveniment sa genereze cel mai mare numar de vizitatori si de comenzi intr-o singura zi”, spune Radu Apostolescu, vicepresedinte si director de dezvoltare eMAG.


„Vom oferi reduceri intre 30% – 60% celor mai dorite produse electronice, IT, periferice IT, electrocasnice, console de jocuri, telefoane mobile etc. Evenimentul va fi deschis incepand cu maine dimineata, ora 05:00 si pana duminica seara, 27 noiembrie, ora 24:00”, au declarat reprezentantii eMAG pentru incont.ro


De exemplu, clientii vor putea achizitiona frigidere cu numai 499 de lei, masini de spalat cu 699 de lei, camere foto cu 149 de lei, precum si televizoare LED si 3D cu reduceri de pana la 50%. „ Lista cu produsele reduse va fi disponibila pe site-ul nostru, incepand cu maine, ora 05:00 a.m.”, au adaugat reprezentantii eMAG.

Traditia evenimentului de shopping cunoscut la nivel international este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de sarbatori, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor.

O actiune de 10 milioane de euro

In Romania, Black Friday va stimula piata electro-IT, unde va fi inregistrat un numar record de vanzari din an, sustin initiatorii evenimentului. “Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro. Prin amploarea sa, evenimentul va atrage serios atentia consumatorilor spre piata de electro-it din Romania si va genera schimbari de comportament in randul acestora, determinandu-i pe multi sa isi reinnoiasca televizoarele, calculatoarele sau electrocasnicele desi nu aveau in plan acest fapt,” a declarat intr-un comunicat Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMAG, Flanco si Asesoft Distribution.

Black Friday este un eveniment major in pietele dezvoltate. Produsele si brandurile promovate in aceasta zi vor fi vedetele intregului sezon, acest prilej fiind folosit de producatori pentru a lansa in piata viitoarele bestselleruri ale sezonului.

“Prin Black Friday, care va deveni cu siguranta o traditie, lansam sezonul cumparaturilor de Craciun si incurajam toti consumatorii sa achizitioneze acum produsele pe care le doresc”, afirma si Adrian Olteanu, CEO Flanco.

eMAG si Flanco fac parte, alaturi de Asesoft Distribution, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu.

Lansat in 2001 ca magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert online din Romania.

Flanco este unul dintre cei mai importanti retaileri autohtoni de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Compania opereaza in acest moment o retea de 75 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.Sursa: stiri.com.ro  24 Noiembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu