miercuri, 21 decembrie 2011

N-ai inspiraţie pentru un mesaj de Crăciun și Anul Nou? Vezi aici câteva idei de urări tradiţionale

N-ai inspiraţie pentru un mesaj de Crăciun și Anul Nou? Vezi aici câteva idei de urări tradiţionale
N-ai inspiraţie pentru un mesaj de Crăciun și Anul Nou? Vezi aici câteva idei de urări tradiţionale De câte ori ai zâmbit când ai primit o felicitare sau un gând bun primit de la cineva drag în preajma sărbătorilor de iarnă? De fiecare dată, nu-i așa? Ei bine, a venit momentul să-i bucuri la rândul tău, oferindu-le un mesaj frumos prin care să le trimiţi de la distanţă, întreaga ta căldură sufletească exprimată în câteva cuvinte.
La Mulţi Ani cu bucurie! Casa, casă să îţi fie/ Masa, masă să rămâie/ Iar în jurul ei să vie/ Oameni buni, de omenie/ Care să-ţi aducă veselie, gânduri bune, cumpătate și urări de sănătate/ Zile multe și prospere/ De la Dumnezeu putere, să le învingi pe cele rele!
Fie ca bucuriile și gândurile frumoase ale prezentului să devină amintirile frumoase ale viitorului. Crăciun fericit! Să fii iubit!
Am pornit să-ţi colind de Crăciun/ Să îţi cânt în Ajun/ Bucuria s-o simţim/ Pe Iisus să îl cinstim. Crăciun fericit!
Un Crăciun cu sănătate/ Masa plină cu bucate/ Casa plină cu lumini, ce așteaptă oameni buni/ Oameni buni cu suflet mare/ La Mulţi Ani și la mai mare!
Cu colinde de Crăciun/ Îţi doresc un an mai bun/ Și cu dragoste creștină să primești în dar lumină/ Zurgălăi de flori de gheaţă/ Să te bucuri mereu de viaţă/ Mult noroc să ai în toate/ La Mulţi ani cu sănătate!
Oriunde te-ai afla/ Moș Crăciun te va vizita/ Și-ţi va aduce tot ce-ţi dorești/ Un Crăciun fericit ca în povești/ Și te rog, nu-l refuza/ Că vine din partea mea!
Fie ca noul an să-ţi aducă mai multe zâmbete decât împotriviri/ Mai multe reușite decât înfrângeri/ Și mai multe împliniri decât te-ai gândit vreodată. La Mulţi Ani!
La Mulţi Ani cu veselie, sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate, dragoste pe săturate/ Bani la greu, noroc cu carul/ Ce-ţi dorești, hai sus paharul!
Primește odată cu urătorii și lumina, căldura, liniștea, dragostea și împăcarea noului an. Ca iarba sub zăpadă/ Ca fulgul în zbor/ Să primești speranţa unui an roditor. La Mulţi Ani!
Anul Nou să-ţi dăruiască sănătate, pace în suflet și prosperitate/ Tu și familia ta să vă bucuraţi de toate. La Anul și la Mulţi Ani!
E cumpăna dintre ani! Privește înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, și în sus cu recunoștinţă! Un An Nou plin de bucurii și împliniri! La Mulţi ani frumoși și sănătoși!

Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Marti, 20 Decembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu