marți, 14 februarie 2012

 Construiește-ţi un PC acasă, cu bani puţini
Construiește-ţi un PC acasă, cu bani puţini Pentru cei care nu au nevoie de laptop sau tabletă am configurat,cu 1.600 de lei, un computer care să le răspundă perfect nevoilor de zi cu zi.

Oricât de multă mobilitate ţi-ar oferi tableta sau un laptop, PC-ul de acasă rămâne foarte important. Poţi instala pe el softuri care necesită resurse foarte mari, nu se blochează și oricum e mult mai ieftin decât un laptop.
Am configurat sistemul unui computer care să răspundă nevoilor actuale: să nu se blocheze atunci când sunt folosite softuri de nouă generaţie sau când deschizi mai multe programe simultan, imaginile video să fie clare, iar paginile de internet să se încarce instant.
Pe componente ieși mai ieftin
Cel mai bine ar fi să-ţi cumperi un computer pe componente. În primul rând, s-ar putea să ieși mai ieftin decât dacă iei un sistem construit de cei din magazin. În al doilea rând, îţi alegi fiecare piesă în funcţie de necesităţi: o placă video mai performantă dacă vrei să te joci sau o placă de sunet mai bună dacă vrei ca Desktop-ul tău să ţină locul unui sistem audio.
Atenţie la compatibilitate
Atenţie, sistemul construit de noi nu e pentru gamerii împătimiţi, adică pentru cei care vor să-și instaleze jocurile care necesită resurse hardware mult mai mari. Însă asigurăm că PC-ul propus de noi nu va "îngheţa" vreodată atunci când navighezi pe internet sau în timp ce te uiţi la filme sau fotografii de rezo­luţie mare.
Când alegi componentele trebuie să fii extrem de atent la compatibilitatea acestora. Fiecare valoare în parte e extrem de importantă, altfel riști să le cumperi degeaba.
Hard disk-urile s-au scumpit
Atenţie la hard disk-uri, unităţile de stocare a da­te­lor!Anul trecut, preţul acestora pur și simplu mărindu-se chiar și cu 100%. Distribuitorii au anunţat că au crescut din cauza faptului că mai multe fabrici producătoare din Thailanda au avut de suferit din cauza inun­daţiilor. Din câte se pare, preţurile vor rămâne la fel.

LANSARE
Logitech a scos butoanele de pe mouse și a pus touch
Liderul mondial în pro­duc­ţia de periferice pentru computere, Logitech, a lansat Touch Mouse M600, care a înlocuit butoanele clasice cu o suprafaţă tactilă. "Utilizatorii se obiș­nu­iesc să folosească vârful degetelor pentru a naviga pe smartphone-uri și tablete.Pentru mulţi, aceste gesturi au devenit ca o a doua natură", a declarat brand managerul Logitech, Todd Walker, în timpul lansării.
Faptul că au dispărut butoanele și rotiţa pentru scoll/swipe, nu înseamnă că au dispărut și respectivele aplicaţii, doar că totul este toch. Mouse-ul are margini rotunjite și linii ergo­nomice. Software-ul Logitech Flow Scroll ajută ca scrolling-ul să fie neîntrerupt, asemănător scrolling-ului de pe un smartphone.
Poţi glisa cu degetul suprafaţa tactilă pentru a experimenta o deru­lare continuă pe paginile de Internet. Poate fi folosit atât de stângaci, cât și de dreptaci. Mouse-ul va fi disponibil de la mijlocul lunii februarie, la un preţ recomandat de 69,99 euro.

Autor: Evenimentul Zilei
Sursa: www.evz.ro  Vineri, 10 Februarie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu