vineri, 25 mai 2012

Nokia pregăteşte noi modele smartphone din seria PureView


Nokia pregăteşte noi modele smartphone din seria PureView

Nokia pregăteşte noi modele smartphone din seria PureView

25 mai 2012 | 10:46 Aurelian Mihai Comentarii 4
Nokia 808 PureView este doar începutul, producătorul finlandez având planuri pentru o întreagă serie de telefoane PureView, cu diverse forme de design şi preţuri, toate recomandate prin performanţele excelente ale camerei foto.
Ca şi până acum, viitoarele modele Nokia PureView vor avea senzori de imagine cu rezoluţie înaltă, ansamblu optic performant cu lentile Carl Zeiss, respectiv adaptări hardware şi software pentru procesarea pozelor la cele mai înalte standarde de calitate. Diferenţa este că noile telefoane vor încorpora aceste trăsături într-o carcasă mai suplă, intrând astfel în rând cu competiţia, ce promovează în primul rând telefoane slim - foarte apreciate de public, în ciuda performanţelor mai modeste la capitolul autonomie.
Din păcate în cazul noilor telefoane Nokia PureView, pentru carcasa mai suplă va trebui să acceptăm nu doar o autonomie redusă a bateriei, ci şi folosirea unor senzori de imagine inferiori celui de 41 MP instalat pe modelul 808 PureView. Chiar şi aşa, noile tehnologii dezvoltate de Nokia vor ajuta în menţinerea pozelor la un nivel de calitate foarte ridicat, suficient încât seria PureView să nu piară principalul său avantaj în faţa competiţiei.
Dată fiind încorporarea unor tehnologii aflate în dezvoltare timp de mai mulţi ani, telefonul Nokia 808 PureView vine livrat cu sistemul de operare Symbian Belle. Varianta cu Windows Phone a fost exclusă până acum, deoarece pentru asta este nevoie de adaptarea tehnologiilor PureView la noua platformă software - operaţiune mare consumatoare de timp şi resurse. Totuşi, nu este exclus ca măcar o parte din viitoarele modele Nokia PureView să fie livrate cu sistemul de operare Windows Phone.
Sursa: GSMArena.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu