miercuri, 13 iunie 2012

Cum îţi dai seama că nu te mai iubește în funcţie de zodia lui
Cum îţi dai seama că nu te mai iubește în funcţie de zodia lui Când nu te mai iubește, Vărsătorul nu mai stă la povești cu tine toată noaptea, iar Taurul nu mai este pasional în pat. Vezi cum îţi dai seama dacă iubitul tău nu mai e atras de tine!
Berbec
Îţi dai seama că nu te mai iubește dacă încetează să lupte pentru atenţia ta. Berbecul vede relaţiile ca pe o provocare și încearcă să-și cucerească iubita, chiar dacă e deja a lui. Când înccetează să te mai surprindă cu cadouri sau alte dovezi de iubire, înseamnă că nu te mai vrea neapărat lângă el. De asemenea, nu mai este gelos când te vede lângă alt bărbat.
Taur
Cel mai ușor îi e să-și demonstreze sentimentele prin sex. Dacă ţi se pare că nu mai e atras de tine, că nu mai e la fel de pasional în timpul sexului sau că vă întâlniţi tot mai rar în dormitor, probabil că iubirea lui s-a stins. De asemenea, lipsa lui de interes se manifestă printr-o grabă inexplicabilă în conversaţiile cu tine și în orice alt lucru – pare că vrea să scape mai repede de corvoadă.
Gemeni
Nativul din Gemeni se plictisește foarte ușor de femei, dar atunci când este cuprins de pasiune, îi place să aibă discuţii lungi cu persoana iubită despre câte în lună și în stele. Dacă nu mai stă la povești cu tine, dacă nu mais tă treaz toată noaptea ca să asculte poveșţile tale din copilărie, înseamnă că nu mai este la fel de îndrăgostit ca altădată.
Rac
Îi place să fie alintat de femeia iubită ca de o mamă. Îţi dai seama că nu te mai iubește dacă nu îţi mai cere mângâieri, sfaturi și alinare așa cum o făcea odată. Nu mai dă fuga la tine când are o problemă, nu se mai bucură când îl alinţi și când îi faci surprize? Probabil că s-a întâmplat ceva care i-a zguduit încredea în tine și nu te mai poate iubi.
Leu
El este regele, iar femeia iubită este regina lui și pentru ea nimic nu e imposibil, nimic nu e prea scump sau prea greu de obţinut. Dacă nu îţi mai îndeplinește toate mofturile înseamnă că nu mai este îndrăgostit de tine ca în prima zi și nu mai ţine la fericirea ta ca la ochii din cap. Dacă crezi că ar putea fi doar o toană de moment, încearcă să-i amintești ce v-a aduc împreună.
Fecioară
Îţi dai seama că nu te mai iubește când devine serios și protocalr cu tine, așa cum e cu oamenii pe care nu îi cunoaște și la care nu ţine. În plus, când își pierde interesul se vede că nu mai luptă pentru perfecţiune în relaţia voastră și lasă lucrurile la întâmplare sau te lasă pe tine să te ocupi de binele relaţiei.
Balanţă
Sexul este important pentur el în orice relaţie, este ceea ce ţine relaţiile lui pe lini ad eplutire, chiar și atunci când sunt probleme mari. Când nu își mai iubește partenera nu ma dă atâta importanţă vieţii sexuale și nu se mai străduiește să fie amantul perfect de fiecare dată – știe că oricum relaţia nu va mai dura mult.
Scorpion
Nativul din Scorpion puse multă pasiune în lucrurile care îi fac plăcere. De la discuţii banale, la alegerea unui obiect pentru casă până la sex, totul este făcut cu pasiune. Îţi dai seama că nu mai ţine la tine, atunci când dispare din relaţia voastră pasiunea, când nu mai pare să-l entuziasmeze nimic din ceea ce ţine de voi doi.
Săgetător
Acest aventurier înnăscut se bucură cel mai mult de o excursie sau o plimbare atunci când are lângă el cea mai dragă persoană. Dacă nu te mai invită să descoperiţi lumea împreună, dacă nu mai vrea să faceţi împreună planuri de vacanţă, probabil că a dispărut mult din interesul lui pentru tine și din păcate nu prea mai poţi face nimic pentru a-l recupera.
Capricorn
Pentru el, iubita este și soră, mamă, prietenă, parteneră de afaceri, colegă de echipă. Poţi bănui că nu te mai iubește atunci când nu mai stă de vorbă cu tine, când nu îţi mai împărtășește problemele, gândurile și planurile lui. Dacă nu se mai bazează pe tine, dacă nu îţi cere sfaturi și nu vrea aprobarea ta în orice proiect, înseamnă că nu mai are încredere în tine și nu se vede alături de tine peste ani.
Vărsător
Pentru el, comunicarea este mai importantă decât ce într-o relaţie, chiar mai importantă ca sexul. Dacă nu te mai iubește vei observa că nu mai stă de vorbă cu tine, nu îţi mai povestește ce se întâmplă în viaţa lui și nu îi mai place să despicaţi firul în patru ca altădată.
Pești
Iubirea adevărată durează o viaţă întreagă pentru el. Totuși, dacă nu te mai iubește, asta se va vedea în comportamentul lui pentru că nu poate să se prefacă. Va fi lipsit de inters, închis în el și vei observa că dispare romantismul din viaţa voastră – fără flori, fără cadouri, fără cine romantice la lumina lumânărilor.

Autor: Unica
Sursa: www.unica.ro  Marti, 12 Iunie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu