luni, 23 iulie 2012

Care e cel mai bun antivirus? TOP 10 solutii de securitate

Care e cel mai bun antivirus? TOP 10 solutii de securitate
Care e cel mai bun antivirus? TOP 10 solutii de securitate Au fost testate 21 dintre cele mai bune programe antivirus in perioada martie - iunie 2012
AV-Comparatives, o organizatie nonguvernamentala din Austria, a realizat un studiu cu 21 dintre cele mai bune solutii antivirus ale momentului. Studiul a fost realizat in perioada martie - iunie 2012 si a cuprins de 2159 teste de caz.
Pe prima pozitie s-a clasat antivirusul romanesc BitDefender, urmat de G DATA, Kaspersky, Qihoo, BullGuard, F-Secure, Avast, ESET, AVIRA, Sophos etc. BitDefender a inregistrat o rata de protectie de 99,6% si cel mai mic numar de alarme false. Primele cinci programe antivirus au primit calificativul de trei stele ADVANCED : BitDefender, G DATA, Kaspersky, Qihoo si F-Secure.
"AV-Comparatives certifica inca o data faptul ca tehnologiile Bitdefender sunt cele mai bune din lume. Aceasta sesiune de testare intareste pozitia de lider tehnologic a produsului romanesc, iar rezultalele cumulate obtinute de Bitdefender in cadrul testarilor independente AV-Comparatives si AV-TEST din ultimul an sunt cele mai bune obtinute vreodata de un jucator din industria de securitate IT", a declarat Viorel Canja, seful laboratoarelor anti-malware din Bitdefender.
Testele AV-Comparatives au fost realizate in sistem "Real World", adica analizeaza raspunsul produselor de securitate in conditii similare celor intalnite de un utilizator si iau in calcul intregul comportament al produselor respectiv protectia impotriva amenintarilor informatice, rata de detectie si alarmele false.
 
 
Sursa: Bitdefender

Autor: yoda.ro
Sursa: www.yoda.ro  Sambata, 21 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu