vineri, 13 iulie 2012

Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor

Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor
Cât sunteţi de compatibili, în funcţie de elementele zodiilor Fiecare semn zodiacal aparţine unuia dintre cele patru elemente: Apă, Aer, Foc și Pământ. Aceste elemente imprimă zodiilor anumite caracteristici esenţiale, care au un rol foarte important în determinarea reușitei unui cuplu.

Descoperă care este elementul zodiei tale și cum infleunţează acesta relaţiile de cuplu:


Apă: Rac, Scorpion, Pești
Aer: Gemeni, Balanţă, Vărsător
Foc: Berbec, Leu, Săgetător
Pământ: Taur, Fecioară, Capricorn

Foc și Foc
Este o combinaţie "combustibilă", care face ca orice astfel de relaţie să fie intensă. Într-o clipă este pasiune, iar în clipa următoare apar disputele aprinse, certurile intense și lupta pentru supremaţie. Dar nu există răutate în toate aceste conflicte. Nu se supără unul pe celălalt pentru că și-au spus adevărul. Niciunul dintre parteneri nu se va plictisi. În ansamblu este o combinaţie bună pentru că cei doi reușesc să se energizeze unul pe celălalt.
Foc și Pământ
Aceasta ar putea fi o combinaţie stabilă atâta timp cât există interese comune care să o susţină. Elementul Pământ reușește să canalizeze natura dinamică a partenerului cu semn de Foc, dar acesta din urmă ar putea să-l obosească pe primul. Partea pozitivă este că această relaţie ar putea fi foarte creativă. Aspectul negativ este acela că Focul nu acceptă rutina, în timp ce Pământul nu vrea prea multe schimbări, ceea ce poate cauza frustrări și tensiuni.
Foc și Aer
O combinaţie dinamică și explozivă. Nativul din semn de Aer îl suprastimulează pe cel din semn de Foc, care însă are senzaţia că nu primește nimic în schimbul efortului său. O astfel de relaţie nu este deloc cu picioarele pe pământ. Ambii parteneri pot avea de suferit de pe urma lipsei de stabilitate.
Foc și Apă
Este o relaţie mai neobișnuită, pentru că celor doi le va fi foarte greu să ajungă la un punct comun. Sunt atât de diferiţi încât neînţelegerile sunt la ordinea zilei. Nativul din semn de Foc îl poate considera pe cel din semn de Apă epuizant din punct de vedere emoţional. Nativul din semn de Apă ar putea fi cel care cedează întotdeauna, ceea ce îi poate provoca frustrări.
Pământ și Aer
Această combinaţie este bazată în special pe planul intelectual. Poate funcţiona dacă ambii parteneri sunt pregătiţi să formeze o echipă. Dacă relaţia este productivă, poate fi reușită, dar dacă nativul din semn de Aer începe să critice, îl poate demoraliza pe cel din semn de Pământ. Semnul de Aer ar putea fi frustrat de faptul că partenerul de Pământ este mai lent.
Pământ și Pământ
Este o relaţie foarte bună, în care partenerii găsesc confort unul alături de celălalt. Se înţeleg profund, știu exact cum să se mulţumească, ceea ce le oferă o relaţie stabilă și plăcută. Problemele pot apărea dacă unul sau chiar ambii parteneri sunt pesimiști sau refuză cu încăpăţânare schimbările de orice fel.
Pământ și Apă
Această combinaţie este un amestec interesant de energii, care ajută la formarea unor relaţii sănătoase și echilibrate. Fac o echipă bună împreună și se pot echilibra reciproc. Singura condiţie este ca nativul din element de Pământ să nu fie prea rigid pentru emoţionalul semn de Apă.
Apă și Apă
Acest gen de relaţie este adesea la extreme: ori merge foarte bine, ori foarte rău. Nativii din semne de apă sunt adesea firi emoţionale, ceea ce i-ar putea ajuta să atingă acea armonie sentimentală și spirituală la care visează. Pe de altă parte, dacă se lasă cuprinși de negativitate, pot ajunge cu ușurinţă în pragul unei relaţii deprimante, care le împiedică evoluţia.
Apă și Aer
În timp ce nativii din semne de Apă preferă să facă totul în ritm propriu, semnele de Aer preferă mișcare, graba și evoluţia rapidă, ceea ce tulbură cu siguranţă liniștea celor dintâi. Într-o astfel de relaţie, cei doi parteneri ar putea ajunge la concluzia că nu se plac chiar atât de mult și că ceea ce a dus la formarea relaţiei a fost de fapt o scânteie trecătoare.
Aer și Aer
Semnele de Aer se atrag irezistibil și reușesc să ajungă la echilibru și armonie, chiar dacă asta înseamnă ore întregi de discuţii, teorii și declaraţii. Cu toate că le lipsesc "rădăcinile", partenerii din semne de Aer au toate șansele să găsească o cale către fericirea în cuplu.

Autor: Eva.ro
Sursa: www.eva.ro  Joi, 12 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu