sâmbătă, 7 iulie 2012

Cum să îţi iei casa în vacanţă

Cum să îţi iei casa în vacanţă
Cum să îţi iei casa în vacanţă Specialiștii spun că rulotele pot deveni case de vacanţă ideale, ușor de mutat în destinaţia preferată!

Dulapuri, masă, banchete, diferite variante de amplasare a paturilor, plus alte facilităţi.
Rulota poate fi o alternativă la hotel, iar vacanţa prezintă beneficiul de a nu mai depinde de rezervări ori de alte "aranjamente".
De la rulotele ușoare, bune pentru o mașină de clasă medie, și până la rulotele… de lux, toate reprezintă un mod mai plăcut de a ajunge în diverse destinaţii.
Lux pentru drum lung
Rulota Hobby, de exemplu, reprezintă un brand de lux apreciat în toată Europa, iar rulotele Weinsberg sunt considerate a fi cele mai ușoare din Europa.
Roller Team Granduca este un model de autorulote de lux dotate cu ABS, servodirecţie, computer de bord, airbag dublu, geamuri electrice și închidere centralizată cu telecomandă, iar în interior rezervor de apă, boiler, frigider, aragaz și paturi dispuse în diferite configuraţii.
Recomandările specialiștilor de pretutindeni merg către rulotele de lux, deoarece "ţin" la drum lung.


Baie complet utilată, rezervor de apă, boiler, frigider, aragaz și paturi... Preţul unei rulote de lux marca Roller Team Granduca poate porni de la aproximativ 35.000 de euro



FOTO: SHUTTERSTOCK



Autor: Evenimentul Zilei
Sursa: www.evz.ro  Vineri, 6 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu