joi, 12 iulie 2012

Metode de furt inteligente care te pot lasa fara zeci de mii de euro cat ai spune teapa

 Metode de furt inteligente care te pot lasa fara zeci de mii de euro cat ai spune teapa
Metode de furt inteligente care te pot lasa fara zeci de mii de euro cat ai spune teapa Suntem campionii planetei la pacaleli online. Cel putin asa credem noi. Exista insa metode tot mai sofisticate care vin acum catre noi din lumea civilizata: metode de furt inteligente. George Buhnici ne arata cateva dintre cele mai noi.
In vremurile cele mai sarace se fac banii cei mai multi din furt. E o lege nescrisa. Mai ales cu complicitatea noastra. Cei mai multi visam cu ochii deschisi la para malaiata si ne trezim ca in loc de un pranz gratis ne-am parlit economiile.
Teapa cu loteria prin sms.
Exista si tepe cu vanzari de masini. Si nu vorbim despre kilometraje aranjate. Apropo. Stiti ca la noi, in targuri, masinile ajung mai ieftine decat in Vest de unde sunt aduse si cu km mai putini ca prin minune. Sa vedem doua exemple.
Teapa auto 
Mai exista varianta anuntului cu volanul pe dreapta. Un neamt s-ar fi mutat la Londra cu serviciul si isi vinde masina de acasa la un pret foarte mic. Veti descoperi ca vrea o garantie pana sa va faca expedierea masinii sau rezervarea ei. Banii aceea sunt pierduti la sigur.
Teapa cu masina de facut bani 
Intram acum in zona tepelor organizate. Teapa cu masina de facut bani este de obicei un site. Mai nou si in limba romana. Omul nostru promite ca nu vom mai merge la munca dupa ce ii citim cartea. 
Teapa Forex 
Tot despre bani e vorba in teapa cu tranzactiile pe bursa. Te suna insistent un domn care te incurajeaza sa investesti azi urgent. Teapa e detaliata pe wikipedia. Iti bagi banii si firma dispare dupa ce aduna destui creduli.
Teapa cu cazinoul 
Este una clasica. Ti se promite ca daca joci la cazino online o sa faci profit sigur la ruleta. De fapt, te trezesti ca pierzi cateva sute de euro din cateva maini. Tu vei dubla pariul pana ajungi la limita si afli ca ai pierdut.

Metode de furt inteligente care te pot lasa fara zeci de mii de euro cat ai spune teapa. VIDEO pe www.incont.ro

Autor: InCont
Sursa: www.incont.ro  Joi, 12 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu