sâmbătă, 11 august 2012

Google Translate a învăţat să citească din pozele camerei foto

- 10 aug 2012
Aplicaţia Google Translate  pentru telefoane Android primeşte un upgrade major, deosebit de util celor care doresc să-şi petreacă vacanţele prin ţări străine şi nu cunosc foarte bine limba folosită de localnici.
Google Translate a învăţat să citească din pozele camerei fotoGoogle Translate a învăţat să citească din pozele camerei foto
  Începând cu noua versiune, aplicaţia Google Translate primeşte acces la camera foto şi abilităţi de recunoaştere a scrisului (inclusiv cel de mână), pe care îl converteşte rapid într-o limbă pe ca o putem recunoaşte cu uşurinţă. Tot ce trebuie să facem este activăm camera foto şi să fotografiem bileţelul, lista de meniuri sau semnele de circulaţie care ne pun în dificultate, iar Google Translate se ocupă de restul. Rămânem totuşi cu un mic inconvenient: pentru a funcţiona, Google Translate are nevoie de o conexiune activă la internet (WiFi sau 3G).
Descarcă noua versiune Google Translate, din magazinul de aplicaţii Google Play Descarcă noua versiune Google Translate, din magazinul de aplicaţii Google Play
  Actualizarea aduce îmbunătăţiri şi sistemului de traducere vocală, oferind noi opţiuni pentru selectarea dialectului limbii folosite. De asemenea, au fost îmbunătăţiţi algoritmii responsabili de recunoaşterea scrisului de mână în limba japoneză.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu