miercuri, 31 octombrie 2012

Cele mai bune site-uri de unde să descarci imagini pentru PC

Cele mai bune site-uri de unde să descarci imagini pentru PC

30 octombrie 2012, 09:29 |  Autor: I.M. | 1952 afişări
Interface Lift

Interface Lift

 

Pentru utilizatorii de PC care s-au plictisit de imaginile pe care le au pe ecran, există o serie de site-uri care oferă fotografii profesionale şi lucrări de artă vizuală plăcute ochiului.
InterfaceLIFT Cu aproape 300 de pagini de fotografie (cu 10 sau mai multe fotografii expuse pe fiecare pagină), site-ul oferă o mulţime de fotografii profesionale care nu costă absolut nimic.
Vezi FOTO:

Vladstudio Nu vei găsi prea multe fotografii aici, dar vei găsi unele dintre cele mai bune lucrări de artă digitală din mediul online. Artistul rus Vlad Gerasimov prezintă o colecţie de imagini din care nu lipsesc umorul şi inteligenţa. Imaginile pot fi descărcate gratuit la rezoluţie mai mică, iar abonamentul "premium" este de aproximativ 15 dolari.

WallpapersWide Site-ul oferă o gamă largă de imagini, de la ilustraţii la celebrităţi, maşini, imagini din natură sau din cele care se înscriu în categoria "vintage". Este, de asemenea, gratuit.

Digital Blasphemy Acest site oferă lucrări de artă 3D realizate de Ryan Bliss, un artist care vinde în mediul online de mulţi ani. Există imagini care ilustrează peisaje fantastice, unele extrem de realiste, iar costurile variază de la un abonament de 15 dolari pentru 90 de zile cu acces nelimitat până la unul de 99 de dolari. Există, de asemenea, o galerie de imagini care sunt disponibile gratuit.

2048 pixels Imaginile de pe site sunt disponibile gratuit utilizatorilor, iar butonul "FX" din colţul care se află în stânga paginii permite ajustarea imaginii, modificarea texturilor şi a rezoluţiei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu