miercuri, 30 ianuarie 2013

Toshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocare

- 29 ian 2013

Toshiba a lansat noi modele de hard disk-uri portabile cu capacitate de 2 TB, provenind din seriile Canvio Basics 3.0 şi Canvio Special Edition.
Toshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocareToshiba oferă hard disk-uri de buzunar cu 2 TB spaţiu de stocare
Noile dispozitive sunt bazate pe formatul de 2.5 inch şi suportă conexiune USB 3.0, pentru viteze de transfer apropiate celor atinse cu un hard disk intern.
Cu un preţ recomandat de 189.99 dolari, Toshiba Canvio Basics 3.0 este alegerea cea mai accesibilă, livrată fără bundle software adiţional. Pentru suma de 219.99 dolari, hard disk-urile portabile din gama Toshiba Canvio Special Edition vin însoţite de aplicaţia NTI Backup Now EZ, capabilă să automatizeze sarcinile pentru backup de fişiere.
Atât hard disk-urile portabile din seria Toshiba Canvio Basics 3.0, cât şi cele din seria Canvio Special Edition conţin senzori de cădere încorporaţi, asigurând parcarea automată a capetelor de scriere/citire înainte ca hard disk-ul să poată suferii daune în urma lovirilor accidentale, protejând astfel integritatea datelor stocate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu