sâmbătă, 4 mai 2013

Sfaturi ca să prelungeşti viaţa televizorului
Vineri, 22 Februarie 2013, 11:03
527 vizite - 0 comentarii

click pe poza: FOTO (1)
Televizorul este unul dintre aparatele electronice care nu lipsesc din nici o locuinţă. Nu doar de calitatea produsului depinde durata de viaţă a acestuia, ci şi de modul în care tu, posesorul lui, ştii să-l utilizezi şi să-l îngrijeşti. Uite cum să ai grijă de televizorul tău şi, astfel, să-i prelungeşti viaţa!
 

- Nu este recomandat să foloseşti televizorul în condiţii de umiditate şi igrasie. Ai grijă ca aparatul să nu fie stropit, udat, pentru că ar putea da naştere multor pericole. Tocmai de aceea evită să pui deasupra sa obiecte umplute cu apă, precum vaza cu flori.
- Lumânările aprinse ori alte surse de foc nu trebuie să existe în apropierea televizorului. Pericolul este de asemenea destul de mare.
- Nu uita că televizorul tău este conceput pentru a funcţiona cu o alimentare de 230 V AC, 50 Hz. Aşa că nu trebuie să-l conectezi la alte surse, altele decât reţeaua de alimentare.
- Se face cu o cârpă uşor umezită, cu o bucată de piele de căprioară sau cu şerveţele speciale pentru curăţarea ecranului.
- Nu folosi niciodată detergenţi abrazivi de curăţare, detergenţi lichizi ori pe bază de aerosoli.
- În timpul curăţării, scoate cablul de alimentare din priză!Taguri:   televizor,  
Autor:    click.ro
Sursa:   www.click.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu