miercuri, 5 iunie 2013

Yahoo te obliga la schimbari incepand de astazi

Alexandru Puiu
03-06-2013
O noua interfata pentru casuta de mail si noi reguli de utilizare ale serviciului Yahoo devin obligatorii incepand de astazi, 3 iunie.
Yahoo Mail Upgrade termeni si conditii
La sfarsitul anului trecut, pe partea de interfata ale serviciului Yahoo! Mail. Vehiculate cu ceva timp in urma, acestea erau inevitabile dupa . Pe langa schimbari clare pentru utilizatorii Web, tot atunci utilizatorii de iPad-uri si tablete cu Windows 8 si Windows RT au beneficiat de interfete optimizate  pentru a profita cat mai usor de serviciului de posta electronica al companiei printr-un ecran sensibil la atingere.
Ca de fiecare data, initial, schimbarile de interfata sunt optionale. Sunt undeva acolo si ramane la latitudinea utilizatorului sa le adopte sau nu. Din pacate, vine un moment, cand sunteti obligati sa faceti tranzitia daca vreti sa mai aveti acces la serviciu. Incepand de azi, singura alternativa pentru a nu imbratisa noua interfata web este sa folositi o aplicatie gen Outlook cu suport pentru IMAP si sa va importati mesajele din Yahoo! Mail.
Tot astazi mai are loc un eveniment. Utilizatorii de Yahoo! Mail care vor in continuare sa foloseasca serviciului vor trebui sa accepte ca Yahoo sa scaneze toate mesaje primite si trimise prin intermediul contului vostru de email.  Aceasta activitate va fi intreprinsa de companie cu scopul de a colecta date personale despre fiecare utilizator al serviciului pentru a-i oferi acestuia reclame personalizate si alte tipuri de continut targetat pe interesele sale specifice.
In cazul in care aceasta noua colectie de termeni si conditii vi se pare exagerata sau ofensatoare trebuie sa aveti in vedere faptul ca Google face cu Gmail exact acelasi lucru din prima zi a serviciului.
Yahoo te obliga la schimbari incepand de astazi, 6.0 out of 10 based on 16 ratings 
sursa; playtech.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu