vineri, 9 august 2013

Iată cele mai bune «arme» împotriva ţânţarilor!
Vineri, 09 August 2013, 09:37
61 vizite - 0 comentarii

DISTRIBUIE PE GOOGLE+
click pe poza: FOTO (1)


Soare, căldură, mare, vacanţă, plajă! Pe lângă toate aceste lucruri plăcute, sezonul estival aduce cu sine şi nesuferitele insecte. Ca în fiecare an, ţânţarii devin cei mai mari duşmani ai noştri pe perioada verii. Îţi prezentăm câteva produse ca să le vii de hac şi să-i ţii departe de locuinţă.
Ţânţarii vă pot face nopţi albe. Iar mâncărimile cauzate de înţepături nu sunt nici ele de neglijat. Se ştie că aceştia sunt sensibili la dioxidul de carbon emanat prin respiraţie, lucru care îi face să se îndrepte spre ţintă.
Enervantele insecte sunt atrase printre altele şi de mirosurile pronunţate ale unor produse de îngrijire, de culorile închise sau de transpiraţie. Pentru combaterea lor, specialiştii roinseticide.ro recomandă utilizarea simultană a două produse. De exemplu, aparatul portabil cu ultrasunete, care poate fi purtat ca breloc, împreună cu un spray pentu piele rezistent la apă sau brăţară anti-ţânţari.
De asemenea, torţele şi spiralele se pot folosi după ce s-au stropit cu spray de exterior scaunele, piciorele meselor din curţi sau terase. Poţi păcăli ţânţarii folosind aşternuturi de culoare închisă, iar dacă ieşi seara la plimbare îmbracă haine subţiri, de culoare închisă.


 

Plasturele care te face invizibil pentru ţânţari
Invizibil în faţa insectelor! Va fi posibil cu cel nou produs anti-ţânţari "Kite Patch". Produsul este încă în faza de testare şi e conceput ca un abţipild care se lipeşte pe haine.
Structura sa permite eliberare continuă, timp de 48 de ore, a unor substanţe care blochează receptorii de CO2 ai ţânţarilor. Cum ţânţarii îşi localizează prada după urmele de CO2, purtătorul plasturelui devin practic "invizibil" pentru enervantele insecte.

Taguri:   insecte,  tantari,  bratara,  combaterea insectelor,  
Autor:    Click.roSursa:   www.click.ro
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu