vineri, 16 mai 2014

E2 Living – smartphone dual sim pentru toată lumea


1 / 2 imagini
Allview a lansat smartphone-ul dual SIM E2 Living. Noul device se remarcă printr-un design elegant şi slim, cele două difuzoare aflându-se în partea frontală a telefonului, are un display IPS OGS de 4 inch şi un procesor Dual Core de 1,3 Ghz. Smartphone-ul este dotat cu două camere foto, oferă conectivitate 3G HSPA+ şi GPS cu suport Sygic.
Utilizatorii au posibilitatea de a personaliza interfaţa smartphone-ului cu trei teme create special de Allview: Living, Young şi Base. Tema Living este interactivă și se bazează pe o încăpere virtuală în care se regăsesc shortcut-uri către aplicațiile cele mai utilizate: televizorul oferă acces către galeria video, joystick-ul către magazinul de aplicatii, globul terestru către browser, camera către aplicația foto și player-ul către muzică.
Smartphone-ul E2 Living ofera o functie de editare foto specializată pe make-up profesional dedicata amatorilor de selfie-uri şi un player audio cu interfaţă modernă. Utilizatorii pot opta între patru moduri de deblocare a ecranului.
Display-ul IPS şi tehnologia OGS (One Glass Solution) a panoului capacitiv garantează o experienţă vizuală excelentă şi unghiuri de vizualizare foarte bune, iar diagonala de 4 inch oferă o suprafaţă potrivită pentru a naviga pe internet, a vizualiza fotografii şi videoclipuri şi a purta convorbiri video. Allview_E2Living1
Procesorul Dual Core de 1,3 GHz, susţinut de  soluţia grafică Mali 400 oferă utilizatorilor o experienţă optimă de browsing şi multi tasking.
Camera principală de 3,2 MP cu Led Flash oferă funcţii precum Smart magic mode, Smart selfie mode, detectare facială, foto panoramic sau filmare HD. În partea frontală a device-ului se află o a doua cameră foto care facilitează convorbirile video şi realizarea de autoportrete reuşite.
Noul smartphone oferă conectivitate 3G HSPA+ cu o viteză de download de până la 21 Mbps, Bluetooth şi wi-fi display.
E 2 Living va fi disponibil in culorile alb si negru si poate fi achiziţionat din magazinele partenere începând cu data de 19 mai la preţul de 449 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu