vineri, 13 iunie 2014

10 cele mai tari smartphone-uri disponibile pe piaţă

miercuri, 12:30

Tehnologia modernă a făcut ca piaţa smartphone-urilor să fie suprasaturată, dar există câteva modele de telefoane care ies în evidenţă graţie caracteristicilor.

10 cele mai tari smartphone-uri disponibile pe piaţă
În cele din urmă totul se rezumă la ce poate face telefonul respectiv pentru tine, indiferent dacă vorbim de un dependent de Facebook sau o persoană disperată să surprindă în poze fiecare moment şi atunci are nevoie în egală măsură de un telefon care poate fi foarte bine şi un aparat foto.
10. BlackBerry Z30
BlackBerry Z30
BlackBerry Z30 este deja depăşit la multe capitole, dar rămâne un telefon demn de luat în seamă graţie numărului mare de fani ai brandului BlackBerry. Funcţionează pe bază de BlackBerry 10 OS şi are procesor de 1,7 GHz. Camera video de 8.0MP este susţinută de blitz-ul integrat LED şi poate face poze la rezoluţii 3264 x 2448. Software-ul unic include BlackBerry Balance/ Protect, BlackBerry Screen/ Magnify şi BlackBerry Hub.
9. Nokia Lumia 1520
Nokia Lumia 1520
Este cel mai bun smartphone care funcţionează pe Windows. Alternativele galben şi roşu asigură un plus din punct de vedere estetic. Procesorul este de 2.20 GHz Quad-Core. Există aplicaţii asemănătoare ca la sistemul Android. Camera foto este de 20 MP şi există posibilitatea de a stoca informaţii şi poze de până la 64 GB. În general, clienţii sunt nemulţumiţi de dimensiunile telefonului, acesta fiind un smartphone masiv. De remarcat că Nokia 1020 are o cameră de 41 megapixeli, dar pierde la procesor (doar 1,5 GHz) şi capacitate de stocare (doar 32 GB).
8. LG G Flex
LG G Flex
Primul smartphone cu ecran curbat a fost lansat în aprilie anul acesta. Cântăreşte nu mai puţin de 176,3 grame şi are un ecran de şase inchi. Operează cu sistem Android 4.2.2 Jelly Bean, are cameră de 13 megapixeli şi procesor de 2.26 GHz. Ţinut în poziţie verticală, LG G Flex urmăreşte linia curbată a feţei. Ţinut în poziţie orizontală îţi oferă platforma ideală pentru vizionarea filmelor.
7. Google Nexus 5
Google Nexus 5
Remarcat în special graţie preţului avantajos, Google Nexus 5 funcţionează pe bază de Android OS. Are şi avantajul că vine decodat. Are procesor de 2,26 GHz Quad Core şi un ecran superb de circa cinci inchi. Este unul dintre cele mai bune smartphone-uri disponibile fără un contract care ar trebui să vă lege pe o perioadă de doi ani de compania de telefonie mobilă.
6. Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3
Are ecran de 5,7 inchi cu display Full HD Super AMOLED. Introduce noţiunea de S Pen şi cinci funcţii care ajută la dactilografierea unui text care poate fi editat sau transformat. Vorbim de Action Memo, Scrapbook, S Finder, Pen Windows şi Screen Write. Procesorul este de 2,3 GHz şi o cameră de 13 megapixeli.
5. Sony XPeria Z2
Sony XPeria Z2
Este cel mai nou smartphone din listă. Funcţionează pe bază de Android 4.4 cu un procesor de 2,3 GHz. Camera este una grozavă, de 20,7 megapixeli. Display-ul de 5,2 inchi Full HD foloseşte TRILUMINOS şi tehnologii X-Reality care vă ajută să vedeţi toate detaliile inclusiv la pozele de rezoluţie joasă. Este rezistent la apă, dacă îl lăsaţi cel mult 30 de minute într-o apă nu mai adâncă de un metru.
4. OnePlus One
OnePlus One
Poate cel mai puţin cunoscut telefon din listă, OnePlus One se bazează pe filosofia proprie “Never Settle” şi pe dorinţa companiei de a menţine totul la nivel de produse de calitate. OnePlus One este impresionant în condiţiile în care nu poate fi achiziţionat prin intermediul altor distribuitori. Telefonul este special graţie procesorului de 2.5 GHz şi a versiunii unice de operare CyanogenMod 11S. Ecranul este realizat special de către cei de la JDI, responsabili şi pentru HTC One, şi oferă o rezoluţie impresionantă.
3. Apple iPhone 5S
Apple iPhone 5S
Operează tot pe iOS şi continuă trendul lansat de Apple prin upgradarea procesorului de la cip A6 la cip A7. Camera de 8 megapixeli şi noul bliţ “True Tone” lucrează excelent împreună. Un led alb, unul galben şi algoritmi software inteligenţi ajustează intensitatea bliţului şi temperatura culorilor folosind peste 1.000 de combinaţii unice pentru a-ţi ilumina ideal subiectul. Punctul slab este procesorul de numai 1,7 GHz.
2. Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5
Lansat în aprilie anul acesta, Samsung Galaxy S5 este mai mare, mai bun şi mai rapid decât predecesorul S4. Are un procesor puternic, 2,5 GHz, şi a fost upgradat pentru Android 4.4.2 Kit Kat. Este primul smartphone cu senzor de puls încorporat cu ajutorul căruia vă puteţi măsura pulsul direct de pe telefon. De asemenea, se bazează pe tehnologia Download Booster care vă permite să maximizaţi traficul de date.
1.     HTC ONE M8
HTC ONE M8
A fost votat cel mai bun smartphone de către TechRadar, bucurându-se de un succes imens încă de la lansarea din urmă cu circa trei luni. Camera foto îmbunătăţeşte focalizarea chiar şi în cazul fotografiilor deja realizate, cu ajutorul U FOCUS. Beneficiază de instrumente foto de ultimă generaţie. Proiectează sunetul către tine cu ajutorul sistemului audio HTC BoomSound. Are amplificatoare integrate. Poţi personaliza propriul flux de conţinut online. Poate fi folosit pe post de telecomandă inteligentă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu