miercuri, 11 iunie 2014

Samsung Z – primul smartphone cu sistem de operare Tizen


7 / 8 imagini
Samsung Electronics a anunțat astăzi lansarea noului Samsung Z, primul smartphone disponibil pe piața de telefoane mobile dezvoltat cu ajutorul platformei Tizen. Smartphone-ul Samsung Z va putea fi testat în cadrul conferinței dezvoltatorilor de aplicații pe Tizen ce va avea loc începând cu 3 iunie la San Francisco.
Dispunând de o tehnologie de top similară celei întâlnite pe cele mai noi smartphone-uri Samsung, Samung Z le oferă utilizatorilor performață și rapiditate. Dispozitivul este echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,8 inci și un procesor Quad-core de 2,3 GHz.
„Samsung și-a propus să îmbunătățească experiența utilizatorilor cu mijloace inovatoare care sunt atât unice cât și foarte apropiate de nevoile lor”, a afirmat DJ Lee, Președintele și Directorul General al Biroului Global de Vânzări & Marketing, în cadrul diviziei de Mobile Communications Business a Samsung Electronics. „Samsung Z dispune de puterea și adaptabilitatea platformei Tizen, ceea ce le va permite utilizatorilor să navigheze mai rapid pe internet, dar și să utilizeze aplicațiile într-un mod mult mai eficient.”
Z_Front_Black Platforma Tizen le oferă utilizatorilor o experiență rapidă și optimizată nevoilor lor, dispunând de o mai bună gestiune a memoriei. Samsung Z, dezvoltat pe platforma Tizen, necesită un timp mai scurt pentru pornire și oferă capacități avansate de multi-tasking. Samsung Z poate susține atât conținut 2D cât și 3D, dar dispune și de îmbunătățiri pe partea de redare și vizualizare a conținutului, acțiuni ce devin mai comode și performante. Utilizatorii se vor bucura de protejarea datelor personale datorită senzorului de amprentă disponibil pe acest model.
Funcția Ultra Power Saving Mode îi permite telefonului să fie operațional în caz de urgență, chiar și pentru un nivel foarte scăzut al bateriei.
Z_combination_Black_Dynamic Samsung Z dispune de o configurație diferită pentru ecranul Home și Application, astfel că aplicațiile și funcțiile smartphone-ului sunt mult mai ușor de accesat. Folosind setările Dynamic Box și Color Theme, utilizatorii își pot defini propriul device, astfel încât să se potrivească cel mai bine cu nevoile lor.
Design-ul exterior al smartphone-ului Samsung Z le oferă utilizatorilor un aspect complet nou. Dispozitivul este descris de linii subțiri, drepte și sofisticate, oferind un design și o experiență tactilă complet diferite, păstrând în același timp identitatea vizuală generală disponibilă pentru dispozitivele Samsung. Smartphone-ul va fi disponibil în două culori: Negru și Auriu.
Z_Back Dynamic_Gold Samsung Z va fi disponibil în cel de-al treilea trimestru în Rusia, comercializarea sa extinzându-se apoi și către alte țări. Utilizatorii vor avea acces la aplicații suplimentare în Tizen Store la lansarea smartphone-ului. Pentru a sărbători lansarea primului smartphone Tizen din lume și pentru a încuraja cât mai mulți dezvoltatori Tizen să se alăture, Tizen Store va oferi un program promoțional pentru toți dezvoltatorii de aplicații mobile timp de un an. Mai mult de atât, Samsung plănuiește să găzduaiscă primele provocări locale pentru dezvoltatorii Tizen din Rusia și țările CIS pentru a îmbogăți eco-sistemul Tizen de la lansarea dispozitivului.
Samsung Z – Specificații produs
Rețea
LTE Cat.4 (150/50Mbps)
Ecran
HD Super AMOLED 4,8 inci (1280 x 720)
AP
2,3GHz Quad-core procesor aplicații
Sistem de operare
Tizen 2.2.1
Camera
8MP(spate), 2,1MP (față)
Video
Codec Video : H.263, H.264(AVC), MPEG4, VC-1, Sorenson Spark, MP43, WMV7, WMV8Format Video: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV
Audio
Codec Audio : MP3, AMR-NB/WB, AAC/ AAC+/ eAAC+, WMA, Vorbis, FLACFormat Audio: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Cameră foto
Mod Mini, Quick Shot, Best Photo, Drama, Panorama, Dual Camera
Funcții cu valoare adăugată
Ultra Power Saving Mode
Download Booster
S Health 3.0
Personalizare Color theme
Senzor de amprentă
Conectivitate
WiFi: 802.11 a/b/g/n HT40, MIMO(2×2)GPS / GLONASBluetooth®: 4.0 BLE USB: USB 2.0, NFC, IR Remote
Senzori
Accelerometru, gyro, proximity, compass, barometer, Hall, RGB lumină ambientală,Scanner de amprentă, senzor pentru puls
Memorie
RAM: 2GBMemorie Internă: 16GB, microSD suport până la 64GB
Dimensiuni
138,2 x 69,8 x 8,5mm, 136g
Baterie
2600mAh

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu