vineri, 22 august 2014

Ai făcut un film sau o fotografie cu telefonul? Cum le transmiţi pe email prietenilor

Ai facut un film sau niste poze interesante, ai o piesa audio sau orice fisier pe care vrei sa il trimiti de pe telefon sau tableta prietenilor? Acum ai posibilitatea sa transmiti pana la 10 GB de date, cu un simplu click.

 52  0
 
Dupa aplicatia pentru iPhone si iPad, WeTransfer a anuntat lansarea versiunii si pentru smartphone-urile si tabletele cu sistemul de operare Android, relatează GadgetReport.ro
 
 
Odata instalata, aceasta iti permite sa transmiti orice fisier in limita a 10 GB.
Modul de functionare este foarte simplu. Deschizi aplicatia si o sa iti apara toate fisierele foto/video pe care le ai in telefon sau tableta.
Selectezi ce fisier vrei sa trimiti si dai next. O sa iti apara un fel de mail, foarte simplu, in care va trebui sa scrii adresa celui caruia vrei sa ii trimiti fisierul si apoi trebuie sa dai “transfer”.
Aplicatia este sincronizata cu adresele salvate pe telefon sau tableta (Google, Yahoo, Facebook etc.), asa ca vei gasi foarte usor orice adresa pe care ai mai folosit-o.
Dupa ce ai selectat adresa, vei vedea o interfata care iti va arata, in procente, cum se incarca fisierul pe internet.
Ce mai trebuie sa stii despre aplicatie si linkul pentru descarcare si instalare le vezi pe GadgetReport.ro

Daca ti-a placut articolul, urmareste REALITATEA.NET pe FACEBOOK şi TWITTER!


Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/ai-facut-un-film-sau-o-fotografie-cu-telefonul-cum-le-transmiti-pe-email-prietenilor_1508340.html#ixzz3B7KF91PX
Follow us: @realitatea on Twitter

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu