sâmbătă, 2 august 2014

Cele mai bune patru telefoane ale momentului
Cele mai bune patru telefoane ale momentului
Războaiele între smartphone-uri și ecosisteme ni se par exagerări. Credem că fiecare ecosistem are și caracteristicile sale puternice, dar și slăbiciuni. Așa că, după ce ieri am descoperit Regele Android, am decis să alegem un telefon din fiecare lume și să vă spunem care e cel mai bun.

Acest articol nu este o comparaţie. E o listă. Acest articol nu spune că iPhone e mai bun ca un Android sau că Windows Phone e mai slab ca Android. E selecţia celor mai bune telefoane din fiecare ecosistem, așa cum le consider eu.
Dar totul poate fi dezbătut. Așa că pentru orice opţiune, există și opinia voastră, pentru a completa lista cu cele mai populare telefoane printre cititori.
iPhone 5s

iphone 5s
Ofertele din lumea Apple sunt limitate, este evident. Așa că aveţi de ales între ultimele trei iPhone-uri, iar alegerea este una evidentă dacă nu aveţi limită la buget. Dacă nu aveţi destui bani, dacă nu vreţi să cheltuiţi extrem de mult, la fel de iPhone este și iPhone 5c, dar e o chestiune de gust și de femininitate poate. iPhone 5c e un telefon potrivit pentru femei, iar culorile carcasei sunt plăcute.
iPhone 5s are toată frumuseţea Apple, cititor de amprente și, în curând, iOS 8 care reprezintă o schimbare esenţială pentru ecosistemul Apple, aducând ceea ce ne doream de multă vreme.
Performanţele sunt exact așa cum trebuie la un iPhone – dacă vă place sistemul de operare, telefonul nu se oprește în nimic. Nu se lasă dărâmat de concurenţă sau jocuri noi, procesorul fiind excepţional.
Pe site-urile de anuţuri îl veţi găsi la aproximativ 2.000 de lei, ceea ce este un preţ corect pentru acest terminal. Cea mai ieftină variantă în retail costă 2.800 de lei, fără vreo reducere.
Nokia Lumia 925

lumia 925
Nu e un telefon neapărat puternic, dar optimizarea Windows Phone îl face să fie foarte fluid. Are un procesor dual-core, în timp ce toate telefoanele de pe piaţă au ajuns deja la quad-core-uri moderne. Are Windows Phone 8 și deja nu mai e o problemă cu sistemul de operare.
Are mulţi hateri Microsoft, iar Windows Phone 8 a fost criticat la început. Da, nu avea toate aplicaţiile, dar acum a ajuns destul de bun încât să aibă majoritatea aplicaţiilor celorlalte sisteme de operare. Jocurile funcţionează fluid, în timp ce ecranul este doar HD. Aici scade calitatea.
Și el e un telefon destul de ieftin, dar și mai bun. Veţi vedea la capătul articolului un telefon și slab, dar și scump. La 1.400 de lei nou, Lumia 925 a devenit ușor un best buy în categoria sa. Veţi găsi terminalul și la preţul de 1.000 de lei pe site-urile de anunţuri second-hand.
De ce am decis să alegem 925 și nu 1020 sau 1520? Pentru că ni s-a părut cel mai frumos Nokia Lumia din istorie, pentru că funcţionează fluid (l-am folosit ca telefon personal timp de șase luni), pentru că preţul este unul corect și pentru că merită să așteptaţi Nokia Lumia 930 dacă vreţi ceva mai nou.
LG G3
Parcă ieri am scris despre el și l-am supranumit Regele. Nu prea avem ce zice de rău de LG G3, dacă îl comparam cu celelalte telefoane cu Android. Are autonomia mică și sunetul prost, dar per total se descurcă cel mai bine.
Vă va impresiona ecranul excepţional cu rezoluţie 2K, adică veţi vedea toţi pixelii din lume de care aveţi nevoie. Procesorul este unul de ultimă generaţie, Snapdragon 805, iar exigenţele celor mai duri gameri vor fi satisfăcute.
LG G3 va costa 2.700 de lei și nu veţi găsi reduceri la el pe site-urile de anunţurile pentru o perioadă de timp, deoarece abia ce a apărut pe piaţă. Dar e cel mai bun telefon. De departe.
BlackBerry Q10
Dacă vrei să fii în totalitate alternativ sau ai nevoie de o tastatură fizică, BlackBerry Q10 e singurul exponent al universului producătorului canadian care mai merită luat în seamă. Măcar ca telefon secundar. BlackBerry nu a mai scos de ceva vreme un terminal interesant, iar dispozitivele lor sunt oricum în urmă la caracteristici și aplicaţii. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Autor: Realitatea.net
Sursa: www.realitatea.net  Marti, 1 Iulie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu