vineri, 15 august 2014

Se încinge războiul între operatorii de telefonie mobilă: apeluri şi SMS-uri nelimitate la preţuri de nerefuzat
Războiul preţurilor din piaţa locală de telefonie mobilă a atins şi „greii“ industriei - Orange, Vodafone şi Cosmote - aceştia fiind puşi în situaţia de a vinde cu tarif de 10 euro pe lună abonamentele pentru care în urmă cu 2 - 3 ani cereau şi de trei ori mai mult.
Având numai de câştigat, utilizatorii se aleg cu abonamente care includ apeluri şi SMS-uri nelimitate către orice reţea şi până la 1 GB de trafic de date pe internet la un tarif de 9.99 euro (Cosmote Free L). Planul tarifar Cosmote a avut iniţial un preţ de listă de 31 de euro, care fusese scăzut ulterior la 15 euro.
Evoluţia preţurilor abonamentelor cu minute şi SMS-uri nelimitate pe parcursul ultimilor 3 ani
Şi liderii pieţei, Orange şi Vodafone, au fost nevoiţi să intre în joc cu abonamente similare, care oferă apeluri şi SMS-uri nelimitate contra unui tarif de 10 euro pe lună, conform informaţiilor furnizate de angajaţi din call-centere şi a informaţiilor publicate de clienţi pe forumuri. Însă detaliile exacte din spatele acestor oferte nu sunt publicate pe site, noile abonamente fiind prezentate selectiv doar anumitor categorii de clienţi. Operatorii mari încearcă astfel să amortizeze efectele prăbuşirii preţurilor asupra marjelor de profit şi veniturile actuale.
Află mai multe detalii despre noile ofere de abonamente Orange, Vodafone şi Cosmote, precum şi tendinţa utilizatorilor de a pune mai mult accentul pe calitatea serviciilor de internet mobil şi cantitatea de date pe care o pot transfera lunar, din materialul publicat pe ZF.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu