sâmbătă, 6 septembrie 2014

Cum poţi avea becuri inteligente în toată casa?
Cum poţi avea becuri inteligente în toată casa?
Un proiect de pe Kickstarter promite să transforme orice bec într-unul inteligent, cu ajutorul conexiunii la smartphone. Emberlight a strâns deja 79.000 de dolari din 50.000 ceruţi. 
Ce este emberlight? La prima vedere avem de-a face cu un adaptor inteligent pentru becuri. Se înfiletează ca un bec normal și apoi becul se infiletează în interiorul gadgetului. După aceea, putem să controlăm lumina cu ajutorul unei aplicaţii de smartphone. Ca să înţelegem mai bine, priviţi video-ul de mai jos.
Cu emberglight putem să stingem lumina din aplicaţia de smartphone sau putem acţiona mai multe becuri deodată. Dar nu numai asta. Putem să administrăm luminozitatea unui bec în funcţie de nevoile noastre.
De asemenea, gadgetul simte când suntem aproape de casă și aprinde lumina, dar dacă o uităm aprinsă când plecăm, o stinge pentru noi. În plus, putem să ne amintim să aprindem lumina sau să o închidem indiferent unde suntem, cu ajutorul aplicaţiei.
Avantajul emberlight e că poate fi folosit cu orice bec de pe piaţă. Ca să ne bucurăm de avantajele sale, trebuie pur și simplu să avem un bec care să reziste la moderarea intensităţii și să nu se ardă de la acest lucru. În rest, totul se face prin simpla înfiletare a părţii inteligente. E Internet of Things la modul cel mai simplu și nu necesită un bec separat, inteligent. În plus, totul e programabil. Becurile se pot aprinde dimineaţa, la ora la care sună alarma. Becurile se pot stinge după o anumită oră în camera copilului.
Emberlight costă 50 de dolari, iar două bucăţi costă 79 de dolari. Mai sunt 12 zile din campanie. Sistemul e compatibil și cu Android sau iOS. Producţia va începe în februarie 2015.
Vezi video-ul detaliat despre cum sa ai becuri inteligente în toată casa.

Autor: Click.ro
Sursa: www.click.ro  Luni, 4 August 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu