marți, 23 septembrie 2014

Google permite efectuarea de apeluri vocale GRATUITE pe internet
Google permite efectuarea de apeluri vocale GRATUITE pe internet Grupul american Google permite, începând de miercuri, utilizarea aplicaţiei sale Hangouts de pe dispozitivele mobile pentru efectuarea de apeluri vocale gratuite sau cu costuri reduse pe internet, după modelul serviciului Skype.

 "Hangouts permite deja trimiterea unui mesaj rapid și demararea unei conversaţii video în grup" , a explicat unul dintre directorii de produs din cadrul grupului Google, Amit Fulay, într-o notă explicativă publicată pe blogul companiei.

"Dar, uneori, este mai bine să suni pur și simplu (o persoană) pentru a-i spune: «Te iubesc». Odată cu noua versiune Hangouts, acest lucru este de acum posibil", a adăugat el.
Google a fuzionat capacităţile serviciului său de apel online Google Voice cu aplicaţia sa de mesagerie Hangouts, care cunoaște un veritabil succes pe reţeaua de socializare Google , permiţând mai ales realizarea de conversaţii video în grup, în mod gratuit.
 Apelurile între utilizatorii de Hangouts vor fi gratuite, ca și apelurile efectuate în Statele Unite și Canada, spune Amit Fulay. El a precizat, de asemenea, că apelurile internaţionale vor avea costuri "cu adevărat mici".

Apelurile via Hangouts vor fi posibile pe dispozitive mobile care funcţionează pe baza sistemelor de operare Android (dezvoltat de Google) și iOS (dezvoltat de Apple). 

Autor: Mediafax.ro
Sursa: www.mediafax.ro  Vineri, 12 Septembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu