marți, 23 septembrie 2014

 Top 5 greșeli pe care le fac utilizatorii de Smartphone
Top 5 greșeli pe care le fac utilizatorii de Smartphone  
Iubitorii de telefoane mobile nu au cum să nu-și treacă în "portofoliu" ultimele apariţii pe piaţă, însă de cele mai multe ori felul în care acestea sunt folosite nu este cel mai indicat. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac posesorii de Smartphone.
1. Lăsaţi telefonul deschis tot timpul. Chiar dacă este inactiv, atunci când telefonul rămâne deschis pentru perioade lungi de timp bateria este solicitată și, în timp, își pierde proprietăţile. Experţii recomandă să opriţi telefoanele pe timpul nopţii, sau, dacă acest lucru nu este posibil, să le închideţi pe timpul zilei, atunci când nu aveţi neapărată nevoie de ele.
2. Bluetooth-ul și WiFi-ul rămân pornite permanent, iar aceste opţiuni nu fac decât să irosească energia stocată în baterie. Specialiștii spun că acestea ar trebui să rămână închise, urmând să fie pornite doar atunci când folosirea lor este necesară.
3. Folosirea telefoanelor la temperaturi extreme (când temperatura scade sub 0 grade Celsius sau depășește 35 de grade)  nu este deloc indicată, iar dacă, totuși, trebuie să le folosiţi, este indicat să le ţineţi în geantă, sau la umbră, după caz.

4. Deși este o soluţie convenabilă, punerea în priză a telefoanelor peste noapte nu este recomandată de specialiști. Pe termen lung, această practică afectează bateria, care va începe să se consume mai rapid decât ar trebui.

5. Telefoanele sunt utilizate tot timpul zilei, în toate locurile în care merge posesorul, așa că acestea au ajuns să găzduiască mai multe bacterii decât vasul de toaletă sau. Experţii recomandă folosirea unui șerveţel moale, fără scame, pentru ștergerea ecranului, iar pentru dezinfectare există produse care folosesc lumină ultravioletă ca să distrugă bacteriile.

Autor: Unica.ro
Sursa: www.unica.ro  Sambata, 13 Septembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu