duminică, 14 decembrie 2014

Cum să eviţi spionajul online: 6 pași simpli prin care să fii în siguranţă
Cum să eviţi spionajul online: 6 pași simpli prin care să fii în siguranţă Anul 2014 a fost poate cel mai „fierbinte“ din punct de vedere al spionajului online. De la marile agenţii de informaţii la hackeri cu diverse interese. Iată cum te-ai putea proteja de așa ceva.
În cadrul conferinţei Kaspersky Cyber Security Weekend, organizată în Polonia, Sergey Lohzkin, Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team Kaspersky Lab, a oferit o serie de sfaturi privind modurile în care ne putem proteja intimitatea atunci când suntem online.
În prezentarea din cadrul evenimentului la care a participat și Playtech, Lohzkin s-a adresat în special presei, care nu întotdeanua se poate exprima liber și în siguranţă privind anumite subiecte, lucru care poate pune în pericol, în unele cazuri, libertatea sau viaţa jurnaliștilor sau a surselor acestora.
Totuși, metodele prezentate de expertul Kaspersky pot fi aplicate și de către cei care își doresc să își știe datele în siguranţă și care pun foarte mult preţ pe intimitatea lor.
Află metodele prin care să eviţi spionajul online

Autor: Adevarul.ro
Sursa: adevarul.ro  Sambata, 29 Noiembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu