joi, 25 decembrie 2014

Smartphone-ul pe care il incarci de doar 8 ori pe an
Smartphone-ul pe care il incarci de doar 8 ori pe an Compania Lenovo lanseaza un nou smartphone, a carui baterie de 4.000 de mAh poate rezista pana la 46 de zile cu o singura incarcare.
Lenovo P70t are o grosime de 8,9 mm si o greutate de 149 de grame, fiind un telefon destinat mai degraba oamenilor de afaceri si urmeaza sa fie disponibil in doua nuante - alb si negru, scrie Gizmo China.
Partea cu adevarat interesanta este insa legata de durata de viata a bateriei de 4.000 de mAh. Teoretic, bateria Lenovo P70t poate rezista pana la 46 de zile, adica o luna si jumatate, astfel ca ar putea fi incarcata de doar 8 ori in decursul unui an.
Si nu doar bateria puternica ajuta autonomia sa foarte lunga, ci si faptul ca dispozitivul foloseste o tehnologie de ultima ora de economisire a energiei. Astfel, atunci cand telefonul este blocat, aplicatiile de fundal care nu sunt folosite se vor inchide automat.
In plus, atunci cand bateria este complet incarcata si smartphone-ul este in continuare conectat la sursa, dispozitivul foloseste energia direct de la incarcator, astfel incat bateria sa ramana complet incarcata.
Nu in ultimul rand, telefonul are procesor ce permite folosirea retelelor 4G, 3G si GSM, fiind totodata dual SIM. Are 1Gb de memorie RAM si doua camere - cea din fata de 5mp, iar cea din spate de 13mp. 

Autor: Ziare.com
Sursa: www.ziare.com  Sambata, 20 Decembrie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu