miercuri, 18 februarie 2015

Cum alegem un sistem de alarma pentru case
Cum alegem un sistem de alarma pentru case
Investitia intr-un sistem de alarme se regaseste pe lista de prioritati pe ultimele locuri pentru ca suntem educati de mici ca noua nu ni se poate intampla. Si totusi cand se intampla realizam cat de castigati eram daca aveam instalat si un sistem alarme banal, unul cat sa faca zgomot pentru a descuraja raufacatorul.
Un sistem alarma casa este cainele de paza pe care nu trebuie sa-l hranesti decat cu tensiune electrica. Tehnologiile ce intra in componenta unor astfel de echipamente se dezvolta pe zi ce trece, pentru a putea faca fata tuturor cazurilor ce apar de la o zi la alta.
Cu fiecare componenta pe care o adaugi intr-un sistem alarme aduci tot mai aproape de sectia de politie un bandit. Ici colo o sirena care poate alerta un centru de monitorizare, aici si acolo un senzor de miscare cat sa surprinda intentia de furt, un modul de urmarire prin GSM ce-ti ofera portabilitatea incredbila in a controla sistemul. Toate acestea sunt beneficiile pe care un sistem de alarme le pune in slujba sigurnatei si securitatii.
Mult timp aceste sisteme alarme au fost vitregite de incapacitatea acestora de a stabili o diferentiere intre o alarma falsa cauzata de un animal de companie si efractia unei persoane cu intentii in afara legii. In ultimii ani cercetatorii au descoperit ca pot diferentia corpurile in miscare in functie de temperatura corpului. Astfel utilizand tehnologia senzorilor PIR s-au eliminat multe dintre pistele false ale unui sistem alarme.   
Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, la fel cum isi instaleaza un sistem alarma inainte de a-l calca hotii si nu dupa ce raul a fost deja infaptuit.

Autor: sistemalarme.ro
Sursa: www.ziarele.com  Miercuri, 4 Februarie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu