joi, 14 iulie 2011

Ce calculator îţi trebuie pentru a rula Windows 8

Ce calculator îţi trebuie pentru a rula Windows 8
Ce calculator îţi trebuie pentru a rula Windows 8 Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, a anunţat în cadrul Microsoft Partner Conference din Los Angeles cerinţele minime pentru sistemul de operare Windows 8, care va fi lansat anul viitor.
Windows 8 va putea rula pe o gama largă de PC-uri, deoarece nu consumă multe resurse, conform reprezentaţilor Microsoft. Astfel, Windows 8 va putea rula pe PC-uri care au procesoare de doar 1 GHz, 1 GB memorie RAM, și 16 GB spaţiu liber pe hard disc, pentru sistemele pe 32 de biţi, valorile fiind duble pentru sistemele pe 64 biţi.
Dacă ne uităm la cerinţele minime pentru Windows 8, acest sistem de operare ar putea rula fără probleme și pe smartphone-uri, având în vedere că cele mai performante modele au în prezent procesoare de 1,2 GHz,  memorie RAM de 1GB și spaţiu de stocare de până la 64 de GB.
“În cele două prezentări ale sistemului de operare Windows 8 am vorbit despre importanţa trendului pe care l-am început cu Windows 7, acela de a menţine cerinţele de sistem plate sau de a le reduce cu timpul”, a declarat Tami Reller, vicepreședinte Windows & Windows Live,  la conferinţa Microsoft.
Despre Windows 8 se știe că va avea un sistem de logare prin recunoaștere facială și va putea fi încărcat pe un hard disc extern și rulat pe diferite dispozitive. Cei de la WinRumors au descoperit și un nou Task Manager la Windows 8. Acesta va permite utilizatorilor să își dea seama mult mai rapid ce aplicaţii și procese consumă cele mai multe resurse.


Autor: Capital
Sursa: www.capital.ro  Joi, 14 Iulie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu