vineri, 15 iulie 2011

Flori care nu trebuie sa-ti lipseasca vara din casa

 Flori care nu trebuie sa-ti lipseasca vara din casa
Flori care nu trebuie sa-ti lipseasca vara din casa Dupa o lunga si incarcata zi de munca, acasa ai nevoie de o binemeritata relaxare. Iar pentru buna dispozitie si un somn profund, odihnitor, trebuie sa-ti infrumusetezi locuinta cu diverse aranjamente florale. Pe langa aspectul estetic, ele iti aduc si multe beneficii, oferindu-ti o stare de armonie si caldura sufleteasca. Iata ce flori nu trebuie sa-ti lipseasca din casa pe timpul verii.
Orhideea fluture

Denumita in acest fel datorita florilor care amintesc de forma fluturilor, orhideea ofera o imagine calda ce completeaza orice decor. Este cel mai usor de intretinut dintre toate speciile de orhidee, inflorind cel putin sase luni pe an. Pentru ca are nevoie de lumina, trebuie sa o amplasezi langa fereastra protejata de o perdea.

Trandafirii pitici

Cresc in ghivece si emana un parfum deosebit in toata casa. Trandafirii in miniatura se adapteaza foarte bine ca plante de apartament, tolerand conditiile de lumina si umiditate crescute. Sunt florile ideale in sezonul estival, deoarece au nevoie de multa caldura pentru a inflori.

Clopoteii colorati

Ii poti plasa fara probleme pe pervaz sau in sufragerie, langa geam, pentru ca iubesc lumina si caldura. Daca nu are lumina suficienta, clopotelul creste anemic, fara sa infloreasca, iar frunzele si tulpina vor avea o culoare galben-verzuie. Insa, daca ii asiguri cateva ore de lumina pe zi, vei avea toata vara casa plina de clopotei, pentru ca ei infloresc din luna mai pana in apropierea iernii.

Autor: Cancan
Sursa: www.cancan.ro  Vineri, 15 Iulie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu