duminică, 28 august 2011

Cele mai bune 10 Antivirusuri pentru Windows 7

Cele mai bune 10 Antivirusuri pentru Windows 7
Cele mai bune 10 Antivirusuri pentru Windows 7 Dacă sunteţi utilizatori ai Windows 7 și doriţi un antivirus cât mai eficient, iată în rândurile de mai jos un top al celor mai bune 10 astfel de software-uri pentru cel mai nou sistem de operare al Microsoft.











10. Panda Antivirus Pro 2011 


Panda Antivirus Pro 2011 oferă una din cele mai eficiente protecţii. Instalaţi-l și uitaţi de viruși, spyware, rootkit-uri, hackeri și fraude online. Cu ajutorul său poţi chat-ui, împărţi poze și video, poţi face cumpărături online și răsfoi internetul în deplină siguranţă.

9. Avira AntiVir


Avira Premium est un antivirus foarte apreciat de internauţi. Pune la dispoziţia clienţilor săi o tehnologie ce permite îndepărtarea și eliminarea virușilor înainte ca aceștia să ajungă la tine și computerul tău. Avira AntiVir  este un software ușor de utilizat și de instalat ce oferă protecţie antispyware, protecţie antiphishing, protecţie AntiRootkit și MailGuard.

8. ESET NOD32 Antivirus 4 


ESET NOD 32 este extrem de rapid și eficient și funcţionează în background fără a vă deranja în vreun fel activitatea. Pentru că utilizează doar 60 MB de memorie, acesta permite economisirea de energie a bateriei, fiind o variantă foarte bună și pentru PC-urile portabile. Cu ajutorul acestuia puteţi fi convinși că sunteţi protejaţi împotriva unei game largi de atacuri, inclusiv web-access, protocol de filtrare, etc.

7. Avast Pro Antivirus 6


Avast folosește tehnica de virtualizare completă pentru a vă spori protecţia. Avast beneficiază de un boot scanner unic, care reușește să cureţe PC-ul înainte de sistemul de operare Windows. Script Shield-ul detectează scripturi malware ascunse în paginile web și le împiedică să vă atace calculatorul. Deţine o funcţie AutoSandbox pentru izolarea aplicaţiilor suspicioase, astfel încât să nu poată afecta restul sistemului de operare, scrie Microsoft Feed.

6. AVG AntiVirus 2011 


AVG AntiVirus 2011 oferă o protecţie în timp real împotriva celor mai sofisticate ameninţări ale lumii digitale. AVG Smart Scanning își optimizează perioada de lucru, astfel că atunci când nu esti la calculator începe să acţioneze intens, iar când revii, își diminuează activitatea. De asemenea, verifică automat link-urile de pe Facebook și My Space. AVG Search-Shield plasează rating-uri de siguranţă lângă fiecare link generat de Google.

5. McAfee AntiVirus Plus


Cu ajutorul acestui antivirus blochează și elimină orice ameninţare în câteva milisecunde, așadar puteţi fi siguri de faptul că nu există niciun spaţiu gol în protecţia calculatorului. Acesta detectează, blochează și elimină viruși, spyware, adware, rootkit-uri și bineînţeles hacking. Alte elemente importante: Îndepărtează datele nefolositoare de pe calculator, pentru o performanţă mai bună a calculatorului, și permite la rândul său adăugarea de rating-uri paginilor web.


4. Norton AntiVirus 2011


Norton Antivirus 2011 are capacitatea de a vă proteja calculatorul împotriva celor mai noi viruși spyware, etc. Oferă o protecţie rapidă și permite comunicarea prin chat și email, dar și un transfer de fișiere fără nicio grijă. De asemenea, beneficiază de actualizări regulate, tehnologie SONAR 2 și nu în ultimul rând permite maparea și monitorizarea reţelelor.


3. BitDefender Antivirus PRO 2011 


BitDefender Antivirus PRO 2011 detectează și previne apariţia celor mai periculoși viruși și a activităţilor dăunătoare, cum ar fi frauda online, programele spion și furtul online de identitate. Actualizările sale automate o dată pe oră vă asigură securitatea 24/7 fără a încetini activitatea calculatorului sau fără a vă întrerupe în timpul unui joc. QuickScan utilizează tehnologia in-the-cloud pentru a depista virușii, având un impact minim asupra sistemului.

2. Kaspersky Anti-Virus 2011   

Acest antivirus vă oferă protecţie în timp real împotriva virușilor, programelor spyware, troienilor,  rootkit-urilor și botnet. Lucrează discret, utilizând o scanare inteligentă și actualizări mici și frecvente. Protejează identitatea utilizatorului prin modulul Anti Phishing și prin modulul Virtual Keyboard. iChecker și iSwift asigură o scanare inteligentă, pentru a nu încărca inutil sistemul de operare.

1. Microsoft Security Essentials 


Potrivit sursei citate, cel mai bun antivirus pentru Windows 7, este Microsoft Security Essentials. Microsoft Security Essentials vă oferă protecţie în timp real, ajutându-vă să vă protejaţi de viruși, de spyware și de alte programe software rău intenţionate. Microsoft Security Essentials este un program de la Microsoft ce se descarcă gratuit, este simplu de instalat, ușor de utilizat și este actualizat automat pentru a proteja computerul cu tehnologie de ultimă oră.

Autor: Money.ro
Sursa: www.money.ro  Duminica, 28 August 2011
Cuvinte cheie: antivirus avg antiVirus 2011 bitdefender kaspersky anti-virus 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu