miercuri, 16 noiembrie 2011

YouTube își schimbă faţa

 YouTube își schimbă faţa
YouTube își schimbă faţa Un mic număr de utilizatori ai platformei au putut vedea noul look al YouTube. Este în teste, dar se poate observa că schimbările au mare legătură cu lansarea Google .
YouTube și Google fac front comun. Faţa cea nouă pe care YouTube o va arăta utilizatorilor,probabil în curând, indică o integrare și mai mare a celor două site-uri, potrivit blogului the Next Web. Noua pagină este creată astfel încât atenţia utilizatorilor să cadă asupra conţinutului distribuit din Google . Mai precis, utilizatorii vor putea găsi foarte ușor și viziona pe YouTube filmuleţele pe care prietenii din Google le-au distribuit.
O altă schimbare se referă la coloana din stânga, unde sunt sortaţi abonaţii. Pentru această secţiune, noul look oferă posibilitatea de a crea mai multe categorii ușor de accesat, incluzând filmuleţe sau conţinut recomandat. Conţinutul de pe homepage va fi afișat pe o singură coloană, iar atenţia va cădea pe preview-uri ale diferitelor videoclipuri. De asemenea, fundalul va fi gri.
Schimbări s-au făcut și la butonul „fullscreen”, care va permite utilizatorilor să micșoreze sau să extindă imaginea, după cum doresc. Nu în ultimul rând, conţinutul video recomandat „sare” când se dă click pe el, astfel încât, după ce vizionezi filmul respectiv te poţi întoarce mult mai ușor la activitatea anterioară.
Un click pe logo-ul YouTube din partea stângă sus a paginii te trimite direct pe Ghidul YouTube. Faviconul va fi, de asemenea, modificat.

Autor: Money.ro
Sursa: www.money.ro  Marti, 15 Noiembrie 2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu