marți, 17 ianuarie 2012

Afla care sunt aplicatiile ce nu pot lipsi din smartphone-ul tau cu Android (I)

Afla care sunt aplicatiile ce nu pot lipsi din smartphone-ul tau cu Android (I)
 |  31.12.2011
Top aplicatii 2011
Android Market contine mii de aplicatii mai mult sau mai putin folositoare pentru tine.

Pentru a-ti fi mai usor sa gasesti aplicatia de care ai nevoie, am cautat cele mai bune si mai folosite aplicatii pentru Android-ul tau.

Esti fan al retelelor sociale? Atunci trebuie neaparat sa ai instalate urmatoarele aplicatii:


Facebook for Android – cu ajutorul acestei aplicatii poti urmari foarte usor activitatea prietenilor tai pe Facebook, poti raspunde mesajelor sau poti vedea notificarile cu o simpla apasare de buton fara a fi nevoit sa parasesti pagina actuala.

Google+ - Google+ pentru Android este o aplicatie simpla, care detine toate caracteristicile aplicatiei Google+ pentru desktop: urmaresti activitatea prietenilor tai, impartasesti idei, siteuri, poze.

Twitter –  Twitter este aplicatia oficiala a retelei sociale Twitter ce le ofera fanilor securitate, usurinta in navigare si posibilitatea de a utiliza mai multe conturi.

 

Vrei sa iti share-uiesti pozele in cateva secunde? Ai nevoie de :


Lightbox Photos –  Lightbox pentru Android este aplicatia care iti transforma telefonul intr-o retea sociala foto. Cu aceasta aplicate iti sincronizezi automat galeriile de fotografii cu contul tau de pe Lightbox.com. Descarca, instaleaza si incepe sa distribui poze.

Picplz – Aplicatia Picplz pentru Android te ajuta sa capturezi imagini, sa le aplici diverse filtre, iar apoi le poti distribui pe retelele sociale.
 

Am gasit si cateva aplicatii care te ajuta in activitatea zilnica:


Read It Later Free –  Read It Later este o unealta de bookmarking, cu care vei putea salva foarte usor pagini web pe care le vei putea citi mai tarziu chiar daca esti offline.

Evernote – Evernote pentru Android este aplicatia ideala pentru a-ti salva ideile  sub forma unor notite tip text, in care poti adauga poze, atasamente, etc.

Feedly –  Feedly este un cititor de fluxuri RSS care vine cu o gramada de functionalitati. Google Reader este integrat in aceasta aplicatie, astfel poti sa sincronizezi aplicatia cu contul tau de Google Reader. Foarte usor poti cauta si urmari alte fluxuri RSS, le poti salva si chiar impartasi in retele sociale.

Tu ce aplicatii folosesti? 


Saptamana viitoare vei putea gasi pe tocilarii.ro partea a doua a materialului, cu aplicatii utilitare, de comunicatii si multe alte minunatii.

Material preluat de pe tocilarii.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu