luni, 23 iulie 2012

Cum poti sa mai folosesti zaharul

Cum poti sa mai folosesti zaharul
Cum poti sa mai folosesti zaharul Zaharul este unul dintre produsele pe care le ai intotdeauna la indemana, dar rareori le folosesti in alte scopuri in afara de a indulci alimentele.

Fie ca-l preferi pe cel cubic sau pe cel maruntit, sunt o gramada de modalitati in care te poate ajuta, conform Huffington Post:

Te scapa de viespi

Este perioada anului in care apar fel de fel de insecte, iar viespile produc cele mai multe tipete si sperieturi. Daca ai gasit un asemenea cuib, fa un sirop simplu din apa fiarta si zahar, in cantitati egale, si pune-l intr-o sticla goala de suc, asezata aproape de cuib. Vei vedea cum rand pe rand ele vor cadea in capcana.

Indeparteaza petele

Poate ca ai fost in parc sau ai jucat fotbal si ai pete de iarba pe haine .Fa un amestec de zahar si cateva picaturi de apa si aplica pe pata, lasand 30 de minute sa actioneze, dupa care spala materialul in mod normal.

Scrub facial

Amesteca o lingurita de zahar granulat in lichidul cu care te speli pe fata in mod normal si vei obtine o pasta exfolianta. Foloseste aceasta solutie o data pe saptamana pentru o curatare a tenului.

Hrana pentru flori

Daca vrei ca florile din vaze sa reziste mai mult, amesteca 3 lingurite de zahar cu 2 de otet in apa, acestea oferind nutrienti si luptand cu bacteriile, astfel incat florile sa fie frumoase cat mai multe zile.

Autor: Ziare.com
Sursa: www.ziare.com  Marti, 17 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu