duminică, 15 iulie 2012

Galben, culoarea care-ţi luminează casa

 Galben, culoarea care-ţi luminează casa
Galben, culoarea care-ţi luminează casa
Vara asta, dă mai multă luminozitate și veselie locuinţei folosind piese de mobilier sau mici decoraţiuni colorate în nuanţe puternice de galben.
Fiind o culoare cu trimitere directă la natură și la soare, este aproape de mirare cum galbenul nu are mai multă priză la public în ceea ce privește amenajările interioare. Nuanţă fundamentală în decorarea locuinţei și una dintre culorile calde, liniștitoare, galbenul apare în peisaj cu precădere în variante șterse. Dar vara asta poţi să schimbi un pic macazul: îndrăznește să adaugi „pete" de un galben puternic, în living sau în dormitor, dar și în baie sau în bucătărie.
Designerii nu se feresc să atenţioneze că galbenul este una dintre culorile buclucașe, dar dacă ai grijă să păstrezi limitele - sfat bun, de altfel, în legătură cu orice nuanţă alegi pentru casa ta -, e imposibil să nu obţii un rezultat spectaculos.
Pentru o schimbare totală, înlocuiește comoda TV, biroul sau chiar canapeaua cu o piesă galbenă. Sau, dacă ești gata pentru schimbări pe termen lung,
joacă-te cu tapet galben. În caz că ești mai sfios, limitează-te la niște detalii vesele: o vază, o veioză, un cuier, platouri pentru masă sau un tablou cu floarea soarelui, că tot e sezonul ei.

Autor: Adevarul
Sursa: www.adevarul.ro  Duminica, 15 Iulie 2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu