miercuri, 11 iulie 2012

Microsoft ne arată cum să rulăm Windows 8 de pe stick USB

- 10 iul 2012
Microsoft a prezentat cu ocazia conferinţei Digital Worldwide Partner organizată luni, un stick USB care face mai mult decât să asiste transferul datelor personale între PC-uri, oferind o modalitate de a rula Windows 8 de pe orice PC, vechi sau nou, fără a afecta sistemul de operare instalat deja pe harddisk.
Windows To Go, rulat de pe stick USB
Ediţia portabilă a Windows 8, botezată Windows To Go, păstrează aplicaţiile instalate de utilizator şi toate setările personalizate pe un stick USB cu capacitatea de 32 GB, astfel încât putem face desktop-ul/home scren-ul oricărui PC de la care lucrăm să arate precum cel de acasă. Microsoft recomandă varianta folosirii unei ediţii portabile de Windows 8, rulate de pe un stick USB, ca o modalitate simplă şi eficientă de a avea acces la datele cu care lucrăm de pe orice PC, bucurându-ne în acelaşi timp de un sistem de operare personalizat după propriile gusturi.
Află de aici cum să creezi propriul tău stick USB cu sistem Windows 8, adaptat în versiunea portabilă Windows To Go şi gata de utilizare fără a necesita instalarea pe harddisk.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu