joi, 9 august 2012

FOTO Românii de la Allview lansează două smartphone-uri dual-core

FOTO Românii de la Allview lansează două smartphone-uri dual-core

9 august 2012, 09:02 |  Autor: Gabriel Mistodie | 1775 afişări
Smarphone-urile Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro

Smarphone-urile Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro

 
Allview, cel mai important producător IT&C de pe piața românească, a prezentat două noi telefoane: Allview P4 Alldro și Allview P5 Alldro. Acestea sunt primele smartphone-uri cu procesor Dual core, DUAL SIM și ecran Super AMOLED Plus de pe piață.
Telefonul Allview P4 Alldro rulează sistemul de operare Android 4.0 ce aduce o experiență multitasking bogată în aplicații și funcții avansate. Ecranul Super AMOLED Plus multitouch capacitiv de 4,3 inch si rezoluție 480x800 px afișează imagini la o caliate superioară. Telefonul are o grosime de doar 9,8 mm și dispune de DUAL SIM interactiv. Telefonul realizează fotografii HDR și filmează la rezoluție HD (720p).
P4 Alldro este echipat cu o cameră foto de 8 MP și cu un obiectiv format din 5 straturi de lentile cu filtru IR hybrid. Acestea oferă o acuratețe mai mare a culorilor, o imagine mai omogenă și împreună aduc un plus de performanță: fotografii profesionale de o claritate extraordinară.
Telefonul efectuează apeluri vocale în două modalități: prin cele două SIM-uri de voce și prin conexiunea la Internet cu aplicațiile de tip VoIP precum Skype și Yahoo!Voice.
Telefonul Allview P5 Alldro este primul smartphone DUAL SIM cu procesor Dual Core cu sistem de operare Android 4.0.4. Procesorul Cortex A9 cu două nuclee atinge un nou nivel de performanță, fiind recunoscut prin capabilitatea de procesare simultană și mai rapidă a mai multor aplicații.
Telefonul Allview P5 Alldro este echipat cu display capacitiv IPS de 4.3'' la rezoluție de 480x800 px care oferă unghiuri de vizibilitate mult mai mari față de un display obișnuit, iar imaginile redate sunt clare, în cele mai naturale și vii tonuri și oferă un contrast îmbunătățit.
Atât P4 cât și P5 beneficiază de securitatea oferită de BitDefender. Varianta preinstalată este cea Premium și este valabilă 90 zile cu opțiune de prelungire.
Allview P4 are un preț recomandat de 1299 Lei. Allview P5 va fi lansat în curând, prețul nefiind încă disponibil. Smartphoanele sunt asamblate în China și folosesc sistemul de operare Android Icecream Sandwich cu o interfață modificată de tehnicienii români. Telefoanele vor fi comercializate și în Germania, Spania, Olanda și alte țări din UE.
Allview este o companie românească înființată în 2002 care are ca obiectiv principal de activitate producția și distribuția de telefoane mobile Dual SIM, tablete, notebook-uri și diverse produse electronice. Estimările privind piața de smartphoane din România arată faptul că în acest an vor fi vândute 1 milion de astfel de deviceuri mobile.
sursa; adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu