vineri, 29 martie 2013

Renunţă la zecile de aplicaţii de food delivery de pe smartphone: cu una singură comanzi din mai multe restaurante

Renunţă la zecile de aplicaţii de food delivery de pe smartphone: cu una singură comanzi din mai multe restaurante
Aplicaţiile mobile au intrat într-o nouă fază de dezvoltare: platforme mobile care permit cumularea ofertelor mai multor jucători din piaţă. Oliviera este prima platformă mobile care reunește ofertele celor mai renumite restaurante cu livrare la domiciliu din București.
Cum funcţionează? Utilizatorii descarcă gratuit aplicaţia pe iOS sau Android, își creează un cont și pot comanda de la oricare dintre restaurantele partenere. Comenzile sunt păstrate într-un istoric, permiţând astfel repetarea rapidă a unei comenzi din aplicaţie. Există și o categorie Favorite, unde se pot salva meniurile preferate.
Avantajele de a comanda prin intermediul unei astfel de aplicaţii sunt multiple: localizare rapidă, listare în functie de proximitate și de disponibilitatea restaurantului de a livra pe zona respectivă, notificare când comanda intră în producţie prin Push Notifications, odată cu furnizarea timpului real de livrare.
Pentru început se pot comanda diverse tipuri de preparate: pizza (Jerry's Pizza, Pizzicato), mâncare indiană (Karishma), mâncare chinezească (Wu Xing), mexicană (El Torito) și dulciuri (edulce.ro).
Oliviera se poate descărca gratuit de la următoarele link-uri:
http://www.oliviera.ro/ios - Descarcă gratuit din App Store http://www.oliviera.ro/and - Descarcă gratuit din Google Play

Autor: capital.ro
Sursa: www.capital.ro  Vineri, 29 Martie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu