duminică, 23 iunie 2013

 Apare telefonul care te va spiona până-n măduva oaselor
Apare telefonul care te va spiona până-n măduva oaselor Dacă va fi așa cum îl anunţă compania, telefonul de la Google va fi un adevărat spion portabil.
Google se pregătește să atace iPhone-ul rivalilor de la Apple cu un un smartphone dezvoltat de subsidiara Motorola, mai "conștient" de mediul înconjurător și suficient de deștept pentru a anticipa modul în care urmează să fie folosit, a declarat, la finalul săptămânii trecute, șeful Motorola, Dennis Woodside.

 Senzori din interiorul dispozitivului, precum un giroscop și un accelerometru, vor fi constant alimentate, astfel încât telefonul să știe dacă se află într-o mașină care călătorește cu peste 90 de kilometri pe oră sau este scos din buzunarul utilizatorului. În funcţie de aceste informaţii, smartphone-ul va încerca să anticipeze în ce scop urmează să fie folosit. Va putea, de exemplu, să deschidă o aplicaţie a camerei foto în avans pentru a face o poză, potrivit Financial Times, citat de mediafax.ro.

Cei de la Business Insider scriu că noul telefon de la Google va fi cea mai sofisticată grupare de senzori pe care o poţi purta la tine și va ști fiecare lucru pe care îl faci, fie că dormi, conduci sau mergi pe jos. "Cel mai perfect spion din lume", spun cei de la BI despre Moto X.
Telefonul va avea o pereche de microprocesoare care va facilita monitorizarea perimanentă.
"Imaginaţi-vă un spion care are acces în fiecare secundă la informaţii privind locul în care vă aflaţi și la toate comunicaţiile electronice și care, mai mult decât atât, este și cel mai sofisticat "super-creier" din lume", scriu cei de la BI.

Autor: Capital
Sursa: www.capital.ro  Marti, 4 Iunie 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu