sâmbătă, 17 august 2013

 GOOGLE: Dacă folosiţi Gmail, nu ar trebui 'să aveţi așteptări la intimitate'
GOOGLE: Dacă folosiţi Gmail, nu ar trebui 'să aveţi așteptări la intimitate' Dacă se întâmplă să fiţi unul dintre cei 400 de milioane de oameni care folosesc serviciul de email al copaniei Google, Gmail, nu ar trebui să aveţi așteptări la intimitate, susţine un raport obţinut de un site dedicat protecţiei consumatorilor, scrie "businessinsider.com".
Într-o moţiune depusă luna trecută de Google, gigantul IT american a făcut referire la o decizie judecătorească din 1979, care susţinea că persoanele care oferă informaţii unor terţi nu ar trebui să se aștepte ca informaţia să rămână privată.
"Google a recunoscut că nu respectă intimitatea", a spus John Simpson, directorul Privacy Project, un site pentru protecţia consumatorului. Google folosește un proces automat de a căuta prin email-uri pentru a oferi filtre pentru spam, publicitate relevantă și alte servicii folosite de Gmail.
Advertisement


Criticii acestor metode susţin că Google încearcă de fapt să "citească gândurile utilizatorilor Gmail pentru scopuri ascunse". Google prezintă acest sistem în fișierul cu termeni și condiţii.


Autor: Evz.ro
Sursa: www.evz.ro  Miercuri, 14 August 2013

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu