sâmbătă, 5 aprilie 2014

Uite cum te ajută berea să ai un păr mătăsos și strălucitor!
Uite cum te ajută berea să ai un păr mătăsos și strălucitor! Știai că berea face adevărate minuni în ceea ce privește sănătatea părului tău? Elementele care se regăsec în bere îi conferă strălucire, elasticitate și îl ajută în procesul de creștere. Iată cum poţi să-ţi îngrijești podoaba capilară apelând la una dintre cele mai eficiente măști pe bază de bere.  
Nu ai nevoie decât de un ou și puţină bere. Amestecă albușul cu câteva linguri de bere până ce compoziţia se omogenizează. Aplică masca mai întâi pe scalp masând pielea capului blând, cu mișcări circulare, iar apoi întinde masca pe toată lungimea părului. Acoperă apoi capul cu un prosop și așteaptă jumătate de oră, pentru ca tratamentul tău naturist să-și facă efectul. Apoi, clătește bine părul, cu apă din abundenţă. 
Dacă nu vrei să aplici o mască de păr, poţi folosi doar bere. Cum să procedezi? Spală părul cu șampon, așa cum o faci în mod obișnuit, iar apoi clătește-l bine. Următorul pas: aplică bere de la rădăcină până la vârfuri și masează scalpul timp de unul sau două minute. Apoi, clătește părul cu apă din abundenţă.
Berea va închide porii pielii și, astfel, vei scăpa de surplusul de sebum care îţi îngrașă părul conferindu-i un aspect inestetic. După ce te-ai clătit, usucă părul cu feonul. Vei vedea diferenţa la sfârșit, când părul tău va fi strălucitor, mătăsos și plin de volum.

Autor: Click.ro
Sursa: http://www.click.ro/lifestyle/femei/Uite-ajuta-berea-matasos-stralucitor_0_1808219231.html#  Vineri, 4 Aprilie 2014

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu