miercuri, 18 februarie 2015

Ce sunt produsele resigilate: Tot ce trebuie să știi înainte să cumperi

Produsele resigilate se găsesc la toate magazinele online din România, dar mulți utilizatori încă se abțin din diverse motive de la cumpărare.
Primul și cel mai important lucru care trebuie spus despre produsele resigilate este că acestea sunt 100% funcționale. Din acest punct de vedere, nu trebuie să vă faceți griji niciodată. Sunt, practic, produse noi care au fost deschise din diverse motive, cum ar fi fotografierea lor, testarea lor, sau prezentarea lor în magazin. Acestea au fost, deci, testate.
În ceea ce privește accesoriile și documentația din interior, găsim mai multe abordări pe internet. Pe de o parte, cei de la F64 menționează foarte clar că acestea au toate accesoriile furnizate de către producător. Pe de altă parte, eMAG specifică posibilitatea ca unele elemente din pachet să lipsească și vă încurajează să raportați imediat orice astfel de situație.
În ceea ce privește utilizarea, orice defect, indiferent de cât de mic este, va fi menționat în descrierea produsului. Zgârieturi și orice alte urme de utilizare vor fi menționate, așa că veți știi de la început ce achiziționați. În momentul acesta puteți găsi numeroase produse resigilate care merită, iar noi vă vom prezenta câteva de la trei dintre cele mai mari magazine online.

Produse resigilate la eMAG

Televizorul Smart 3D LED Samsung 55F6400b are un ecran de 138 cm cu o rezoluție Full HD, capabil să ofere imagini de o calitate foarte bună. Nici din punct de vedere al conectivității acesta nu stă foarte rău, având nu mai puțin de patru porturi HDMI și trei porturi USB.
Smart TV-ul 3D LED Samsung 55F6400b poate fi găsit în oferta celor de la eMAG.
ce sunt produsele resigilate samsung tv 1
Laptopul Asus G750JH-T4045D este perfect pentru orice gamer, beneficiind de un procesor Intel Core-i7 de 2,4 GHz din generația a patra, 32GB RAM, 1TB HDD și 256GB SSD. De asemenea, acesta vine dotat cu o placă video Nvidia GeForce GTX 780M de 4GB.
Puteți achiziționa laptopul Asus G750JH-T4045D de la eMAG la un preț foarte bun.
ce sunt produsele resigilate asus rog 1
iPhone 5 32GB a fost unul dintre cele mai populare smartphone-uri la vremea lansării, fiind vândut în zeci de milioane de exemplare în toată lumea. Telefonul are un display cu o rezoluție de 1.136 x 640 de pixeli, 1GB RAM, 32GB capacitate de stocare internă și este dotat cu procesorul A6 produs de Apple.
Vă puteți cumpăra propriul iPhone 5 de 32GB de la eMAG unde are un preț avantajos.
ce sunt produsele resigilate iphone 5

Produse resigilate la evoMAG

Telefonul LG G3 D855 a fost declarat de mulți unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului trecut. LG G3 are un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2,5 GHz, 2GB RAM și 16GB capacitate de stocare internă a datelor. De asemenea, ecranul are o rezoluție excelentă de 2.560 x 1.440 de pixeli.
Telefonul LG G3 D855 poate fi achiziționat de la evoMAG.
ce sunt produsele resigilate lg g3 1
Laptopul Lenovo B590 are specificații suficient de bune pentru a satisface majoritatea utilizatorilor. De menționat sunt următoarele: procesorul Intel Core-i5 din generația a treia, 4GB RAM, 500GB capacitate internă de stocare a datelor și o placă video Nvidia GeForce 610M de 1GB.
Aparatul foto D-SLR NIKON D3100 are un obiectiv 18-55 VR, fiind de asemenea capabil să filmeze la rezoluția Full HD. Acesta are focalizare în 11 puncte, iar conectivitatea este asigurată de o ieșire USB și una HDMI. Printre altele, acesta are și un ecran LCD de 2,7 milimetri pe spate.
Vă puteți cumpăra propriul aparat foto Nikon D3100 de la evoMAG.
ce sunt produsele resigilate nikon 1

Produse resigilate la F64

Motorola Moto G, deși nu avea specificații de top, a fost cel mai bine vândut smartphone al celor de la Motorola și un favorit al experților din toată lumea. Moto G are un ecran HD de 4,5 inci IPS LCD, 1GB RAM și 8GB capacitate internă de stocare, aceasta putând fi mărită prin intermediul slotului pentru carduri microSD. Procesorul este un quad-core Snapdragon 400 de 1,2 GHz.
ce sunt produsele resigilate moto g 2013 1
Samsung Galaxy S4 Zoom 4G LTE este mai mult o cameră cu un smartphone, decât un smartphone cu cameră, dar are, cu toate acestea, hardware oarecum performant. Pe lângă camera foto de 16 megapixeli, acesta mai are 1,5GB RAM, 8GB capacitate internă de stocare și un procesor dual-core de 1,5 GHz.
ce sunt produsele resigilate galaxy s4 zoom 1
Samsung Galaxy S5 mini este fratele mai mic al ultimul flagship lansat de gigantul coreean. Telefonul are un ecran HD de 4,5 inci, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon de 1,4 GHz, 16GB capacitate internă și 1,5GB RAM. Acesta beneficiază chiar și de un slot pentru carduri microSD.
ce sunt produsele resigilate samsung galaxy s5 mini 1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu