miercuri, 25 martie 2015

 7 LUCRURI PE CARE LE POŢI FACE CU BERE
7 LUCRURI PE CARE LE POŢI FACE CU BERE Berea este una dintre cele mai populare băuturi din lume, dar știai că poţi face mai mult decât să o consumi? Vezi 7 lucruri pe care le poţi face cu bere.

Te ajută să dormi
Hameiul din bere poate înlocui pastilele de dormit, potrivit popularmechanics.com. Tot ce trebuie să faci este să îţi speli feţele de pernă cu apă în care ai adăugat câteva linguri de bere. Mirosul de hamei te calmează și te ajută să adormi.

Te relaxează!
După o zi grea la birou, cea mai bună variantă este să îţi odihnești picioarele într-un lighean cu bere. Această băutură conţine enzime care înmoaie bătăturile. Pune apă caldă cât să îţi treacă de glezne, apoi adaugă jumătate de sticlă de bere. Înmoaie-ţi picioarele în soluţia obţinută și încearcă să te relaxezi.


Scoate petele de pe covoare
Petele de pe covor pot fi scoase cu ușurinţă cu bere. Toarnă un pic pe pată, las-o să stea câteva minute, apoi șterge pata cu o cârpă uscată. Următorul pas este să speli zona afectată cu apă și cu săpun, pentru a scoate și berea din covor. Înainte să folosești, însă, acest truc este indicat să testezi cum reacţionează covorul tău la bere, pentru că pe anumite materiale pot rămâne urme.

Curăţă bijuteriile
Bijuteriile de aur vor arăta ca noi, după ce le-ai curăţat cu bere. Înmoaie o cârpă moale în bere, apoi șterge brăţările, colierele sau cerceii pe care îi ai. Acidul carbonic din băutură va dizolva uleiurile și murdăria de pe bijuterii, iar acestea își vor recăpăta strălucirea.

Curăţă mobila
Șterge mobila cu bere, pentru a ţine praful departe și a da lemnului strălucire.

Te scapă de rugină
Rugina poate fi înlăturată cu bere. Pur și simplu înmoaie o cârpă în această băutură și las-o o oră pe zona afectată de rugină.

Îţi scade tensiunea
Nu chiar berea îţi scade tensiunea, ci mai degrabă hameiul. Fă-ţi ceai dintr-o mână de hamei uscat, iar în 10 minute, tensiunea arterială ar trebui să revină la normal, potrivit menshealth.com. Nu este, însă, recomandat să înlocuiești medicamentele cu hamei.


Autor: Unica.ro
Sursa: www.unica.ro  Vineri, 20 Martie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu