duminică, 14 iunie 2015

Descoperă ce spun cărţile de joc despre tine, în funcţie de ziua în care te-ai născut!
Descoperă ce spun cărţile de joc despre tine, în funcţie de ziua în care te-ai născut! In spatele fiecărei cărţi de joc se ascunde o poveste, iar fiecare zi de naștere este asociate cu o carte de joc. Descoperă ce spun cărţile de joc despre tine, în funcţie de ziua în care te-ai născut.
Consultă tabelul de mai jos pentru a afla ce carte corespunde zilei tale de naștere și apoi citește caracterizarea!
Semnificaţia semnelor din cărţile de joc
Inima roșie
Latura pozitivă: sensibilă, afectuoasă, senzuală și grijulie; dacă îţi corespunde acest semn înseamnă că ești plină de viaţă, iubitoare, romantică și creativă.
Latura negativă: poţi fi manipulată ușor din punct de vedere emoţional, ești invidioasă, ranchiunoasă și te urmărește dorinţa de răzbunare.
Trefla
Latura pozitivă: curioasă, comunicativă și creativă; crezi cu tărie în puterea intenţiilor și a ideilor tale, îţi plac cuvintele și ești în permanenţă în căutarea adevărului.
Latura negativă: îţi place să folosești cuvintele drept arme împotriva celor care te supără și îţi place să exagerezi adevărul.
Rombul
Latura pozitivă: cu picioarele pe pământ, practică, analitică și materialistă; îţi place să evaluezi lumea după propriile standarde.
Latura negativă: te atașezi ușor de bani și de bunuri; valorile tale în viaţă sunt definite de lucrurile materiale și personale.
Inima neagră
Latura pozitivă: teoretică, inteligentă, disciplinată, sufletistă și cu o puternică dorinţă de evoluţie. Inimile negre sunt un conglomerat de experienţe. Îţi place să conduci, să deţii puterea.
Latura negativă: te concentrezi uneori pe lucruri lipsite de importanţă și pierzi din vedere lucrurile esenţiale, care te-ar putea ajuta cu adevărat pe viitor.
Semnificaţia numerelor
As: ambiţioasă, energică, motivată, dinamică și cu aptitudini de lider. Îţi place să fii independentă și iniţiezi ușor proiecte. Uneori te caracterizează aroganţa și nerăbdarea.
Doi: grijulie, cooperantă, receptivă și agreabilă. Urmezi un drum echilibrat, liniștit și armonios. Uneori, depinzi de alţii, ești indecisă, subiectivă și lipsită de iniţiativă.
Trei: creativă, sociabilă, cu simţul umorului, iubitoare și inteligentă. Ești însă flexibilă și nestatornică. Te afli într-o continuă mișcare și îţi place varietatea. Ai nevoie de cineva care să îţi canalizeze ideile, iar uneori te lași dominată de griji.
Patru: cu picioarele pe pământ, realistă, rezervată, muncitoare și conștiincioasă. Ești atentă la detalii și cauţi stabilitatea și siguranţa. Poţi deţine o mică afacere, pe care ţi-o conduci singură. Schimbările bruște te pot destabiliza.
Cinci: inteligentă, spirituală, entuziastă, aventurieră și fără prejudecăţi. Ești un bun întreprinzător. În anumite situaţii, poţi da dovadă de inconsistenţă și te plictisești foarte repede.
Șase: echilibrată, familistă și iubitoare. Ai o fire artistică și ești o persoană de nădejde. Îţi dorești o viaţă normală și lipsită de griji, însă nu faci nimic în acest sens, ci aștepţi ca lucrurile să se întâmple de la sine.
Șapte: sensibilă, credincioasă, intuitivă, spontană, idealistă și spirituală. Uneori ești visătoare și aștepţi mult de la alţii și de la viaţă. Când întâmpini greutăţi, dai ușor înapoi și poţi fi uneori confuză.
Opt: puternică, energică și întotdeauna cu un ţel în viaţă. Ești muncitoare, foarte atentă cu banii și de încredere pentru ceilalţi. În anumite situaţii ești încăpăţânată și poţi fi controlată cu ușurinţă.
Nouă: generoasă, inteligentă, umanitară, sentimentală și de încredere. Uneori încerci să scapi de responsabilităţi și pierzi anumite ocazii în viaţă.
Zece: ambiţioasă, cu simţul orientării și inteligentă. Ai convingeri puternice și înţelegi ușor lucrurile. Poţi fi pretenţioasă, autoritarî, posesivă și agitată.
Valet: romantică, talentată, entuziastă, amuzantă și creativă. Știi să te folosești de ingeniozitate pentru a-ţi crea un drum în viaţă. Ușor maliţioasă, uneori încerci să fugi de responsabilitţăţi și să le pasezi altora.
Damă: receptivă, inteligentă, intuitivă, puternică și dramatică. Ești foarte bună la organizare și execuţie, dar câteodată îţi place să dramatizezi și strici lucrurile.
Popă: mândră, autoritară și hotărâtă. Uneori îţi place să joci teatru. Ai o putere extraordinară de execuţie și poţi prelua în mod natural conducerea. Pretenţioasă, impulsivă și rebelă, cel mai mult îţi place să comanzi.
carti de joc

Autor: Libertatea pentru femei
Sursa: www.libertateapentrufemei.ro  Marti, 9 Iunie 2015

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu